Audiovisuele oplossingen

Hieronder vind je al onze specialisaties waaronder unified communications, draadloos presenteren, streaming & recording maar ook extra informatie over onze visie op geluid en beelddragers.

Laat je begeleiden in de dynamische wereld van AV

We werken niet met standaard concepten of formules. We prefereren toepassingen op maat en adviseren op basis van ervaring. Ons team bestaat uit AV-enthousiastelingen met de juiste can-do mentaliteit. Onze filosofie is om met kennis van zaken (en gezond verstand) te streven naar de beste vergaderzaal of het perfecte Smart Office op maat van de klant.

Wil je graag een demonstratie of plaatsbezoek?

Het nieuwe Experience Center in Wommelgem opende officieel zijn deuren in 2024. Iedereen is uitgenodigd om onze nieuwste concepten en geïntegreerde AV/IT-oplossingen te ontdekken.

Zoek op ruimte

Audiovisuele oplossingen
Collaboratieruimtes

Collaboratieruimtes

Laat werknemers beter samenwerken op kantoor, thuis en daarbuiten. Stel ze in staat om online te communiceren en samen te werken, ongeacht waar ze zich bevinden.

Lees meer
Unified communications

Unified communications

UC moet de communicatie en samenwerking tussen individuen en teams te verbeteren, ongeacht hun locatie of het apparaat dat ze gebruiken. Neem een kijkje naar onze brede waaier aan oplossingen.

Lees meer
Draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Draadloos presenteren biedt flexibiliteit doordat presentatoren niet gebonden zijn aan kabels. Het maakt het eenvoudiger om verschillende apparaten aan te sluiten en vergroot de snelheid en efficiëntie van presentaties.

Lees meer
Streaming & recording

Streaming & recording

Streaming is ideaal voor directe toegang en gemak, terwijl recording nuttig is voor het bewaren en persoonlijk gebruik van content. Beide technologieën hebben hun plaats in de moderne digitale wereld.

Lees meer
Geluid op de werkvloer

Geluid op de werkvloer

Om een optimale geluidsdekking te garanderen doen we steeds een grondige analyse van de akoestiek van het gebouw. Kan de bestaande geluidsinstallatie aangepast worden of komt er een volledig nieuwe audio-installatie?

Lees meer
Beelddragers

Beelddragers

Beelddragers voor zowel binnen als buiten. Transparante LCD displays, geveldisplays, indoor LED walls en klassieke videowalls... Aviniti adviseert je over beelddragers.

Lees meer
Adaptive learning spaces

Adaptive learning spaces

Digitaal leren saai? Zeker niet! Onze interactieve tools zorgen ervoor dat de deelnemers onmiddellijk inhoudelijk aan de slag gaan. Dit verhoogt het leereffect en heeft direct impact op uw campus of organisatie.

Lees meer
 • BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium nv is een onderdeel van de Koninklijke BAM Groep uit Nederland: een bouwconcern met werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten, actief in bouw, vastgoed en infra. BAM Belgium omvat grote Belgische aannemingsbedrijven met vestigingen in heel het land. De organisatie bouwt op baanbrekende kennis, middelen en technologieën, én efficiënte AV-technieken van Aviniti!

  Ontdek deze referentie
 • Aviniti in zee met de zoo

  Aviniti in zee met de zoo

  De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen, beter bekend als ZOO Antwerpen, is de best bewaarde en bekroonde negentiende-eeuwse dierentuin ter wereld. Ook ZOO Planckendael, Serpentarium en het congres- en concertcentrum Elisabeth Center Antwerp vallen onder het beheer van de organisatie. Voor de uitrusting van de pas geopende congresgebouwen wendde de KMDA zich tot Aviniti.

  Ontdek deze referentie
 • awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  Architectenbureau awg architecten stelt een multidisciplinair team van een dertigtal mensen tewerk. Het bureau heeft een lange en rijke traditie, en voert een grote diversiteit aan opdrachten uit. Onder andere voor stedenbouw en architectuur, vooral in België en Nederland.

  Ontdek deze referentie
 • Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa levert de klok rond drinkwater aan bijna 1,2 miljoen inwoners in de provincie Antwerpen. De exploitant zuivert dagelijks meer dan 175 miljoen liter grondwater – mét behoud van kwaliteit en zonder onderbreking. Aan zijn technologische partners stelt Pidpa dezelfde eisen: hoge kwaliteit en 24/7 betrouwbaarheid.

  Ontdek deze referentie
 • AV integrator bij ibis Gent

  AV integrator bij ibis Gent

  Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

  Ontdek deze referentie
 • Audiovisuele referenties

  Vergaderzalen, smart office tools of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande audiovisuele klanten betekenen.

  Ontdek alle referenties

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons