Draadloos presenteren en vergaderen

Barco ClickShare is een draadloos presentatiesysteem dat is ontworpen om het delen van content tijdens vergaderingen en presentaties eenvoudiger te maken. Met ClickShare kunnen gebruikers draadloos verbinding maken met een centraal basisstation via USB-dongles of de ClickShare-app. Hierdoor kunnen ze hun scherm delen met het presentatiescherm in de vergaderzaal met slechts één klik op de knop.

Basic ClickShare

De gebruiker kan eenvoudig delen wat op zijn of haar laptop, mobiele telefoon of op het presentatiescherm staat met maximaal acht anderen. Op het scherm wordt alleen de inhoud van één gebruiker tegelijk weergegeven - voor meer inhoud op 1 scherm tegelijk bestaan er hogere Barco-modellen die aan deze behoeften voldoen.

Als je wil voorkomen dat de applicatie op elke vergadering wordt geopend, kan je ervoor kiezen om het op uw laptop te installeren. Eenmaal geïnstalleerd zal het op de achtergrond werken maar wanneer de verbinding van de Clickshare-knop wordt gedetecteerd, wordt de applicatie voor het delen van het scherm gelanceerd.

ClickShare Conference

Met Barco ClickShare Conference is het eenvoudiger dan ooit om vergaderingen op afstand te starten op je apparaat. Hierdoor kan je alle deelnemers een naadloze en meeslepende vergaderervaring bieden, zowel lokaal, als gast of op afstand.

Gebruik je favoriete vergadersoftware in combinatie met de ClickShare Conferencing Button en je kunt je vergadering in minder dan zeven seconden starten. Deze Barco Clickshare kan dus draadloos worden aangesloten op bestaande camera’s in de vergaderruimte met speakers en goede audio.

Vendor agnostic

Maak van elke ruimte een flexibele vergaderruimte. ClickShare Conference werkt naadloos met alle videoconferencingplatformen en vergaderapparatuur van de grote merken. Denk aan Logitech, Poly, AVer, Shure, Sennheiser, Biamp, ... elke vendor is ondertussen certified voor wireless meetings via de ClickShare.

Vergeet de technologie erachter

Geef alle deelnemers weer in hoogwaardige videokwaliteit en hou iedereen gefocust op het gesprek en de samenwerking.

Huddle room configuratie versus vergaderzaal

Vraag naar onze bundels voor extra voordeel!

We hebben steeds uitgebreide videoconferentie-oplossingen voor kleine en middelgrote ruimtes met een draadloos presentatiesysteem en videoconferentiebar inbegrepen. We hebben doorgaans kits van Logitech, Poly/HP, AVer, etc op voorraad. ClickShare elimineert de noodzaak voor ingewikkelde kabels of adapters en maakt het gemakkelijk voor verschillende presentatoren om snel hun inhoud te delen tijdens vergaderingen. Barco ClickShare wordt gebruikt in zakelijke omgevingen en vergaderruimtes over de hele wereld vanwege zijn gebruiksgemak, security en betrouwbaarheid.

Terug naar het overzicht

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons