Streaming en recording

Bereik je publiek altijd en overal met webcasting. Of het nu gaat om het geven van lessen, workshops, trainingen, perspresentaties voor nieuwe producten of het streamen van jaarcijfers, webcasting biedt live en/of later bekijken voor iedereen of een select publiek. Zowel vaste installaties als mobiele streaming oplossingen zijn beschikbaar, waarmee je professioneel en herkenbaar kan uitzenden via je eigen webportaal.

Vendor agnostic aanpak met enkel A-grade technologie zoals die van Mediasite & Epiphan

Mediasite is een compleet ecosysteem voor het uitzenden en publiceren van geavanceerde media op het web waarmee het vastleggen, beheren en geven van interactieve multimediapresentaties wordt geautomatiseerd. Met Mediasite kunnen docenten, assistenten, medewerkers en studenten eenvoudig video's opnemen, uploaden, delen en bekijken. Eén veilige, centrale locatie voor je video's, waar je gebruik kan maken van functies om te zoeken in je media, betrokkenheid tools raadplegen en kijkers statistieken vergelijken. Epiphan beschikt dan weer over een zeer interessant assortiment om zowel klein- als grootschalige rollouts te voorzien van professionele digitale onderwijsondersteuning.

Webcasting service

Met onze webcasting service bereik je je doelgroep zonder grote investeringen, en met e-learning kunnen studenten en cursisten plaats- en tijdsonafhankelijk onderwijs volgen. Voor het verzorgen van webinars bieden onze oplossingen eenvoudige en intuïtieve mogelijkheden, waardoor je je kunt concentreren op de inhoud. Wil je meer weten over de kosten en opbrengsten van webcasting voor jouw organisatie? We gaan graag met je in gesprek!

Streamingdienst

Het online bijwonen van een evenement of een conferentie is een gangbare praktijk geworden. Door gebruik te maken van een streamingdienst kunnen deelnemers veilig vanachter hun eigen computer participeren. Streaming is in de eerste plaats een eenrichtingsvorm van communicatie; kijkers kunnen presentaties bekijken, maar het is meestal niet mogelijk om direct te reageren en als dat wel het geval is, vaak met een vertraging of tussenkomst van een moderator.

Live stream

Het aantal mensen dat uw evenement kan bekijken is echter onbeperkt, in tegenstelling tot interactieve online vergadertools. Gelukkig zijn er effectieve manieren om de live stream uit te zenden vanaf de locatie van uw keuze. Wij kunnen dit faciliteren en zo de beste audiovisuele performance garanderen. Verder kunnen wij de look en feel van uw stream naar wens aanpassen met geavanceerde video-opties.

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons