Bam aviniti interbuild

BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

BAM Belgium nv is een onderdeel van de Koninklijke BAM Groep uit Nederland: een bouwconcern met werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten, actief in bouw, vastgoed en infra. BAM Belgium omvat grote Belgische aannemingsbedrijven met vestigingen in heel het land. De organisatie bouwt op baanbrekende kennis, middelen en technologieën, én efficiënte AV-technieken van Aviniti!

Plaatsonafhankelijk vergaderen

BAM Belgium streeft in zijn werkwijze maximaal naar efficiëntie – óók voor zijn vergaderingen. Dus zocht de organisatie een slimme videoconferentie-oplossing voor medewerkers in verschillende vestigingen. Extra vereiste was de compatibiliteit met de al aanwezige systemen van de Koninklijke BAM Groep. Nog op het verlanglijstje: een efficiënt en gebruiksvriendelijk beheersysteem voor de vergaderzalen.

Interactief overleggen

Aviniti stelde een videoconferentie-oplossing voor met verschillende componenten:

 • Lifesize Icon 600 en 400 met full HD PTZ-camera: videoconferentie van topkwaliteit met groot gebruiksgemak;
 • Sony Bravia LED displays: baanbrekende kwaliteit voor een ultieme kijkervaring;
 • Barco Clickshare: draadloos content delen vanaf een laptop of mobiel apparaat.
 • Dankzij de oplossing kunnen medewerkers eenvoudig content presenteren aan collega’s op andere locaties. Zo bespaart BAM Belgium fors op tijd en kosten omdat de deelnemers niet meer hoeven te reizen.

In de grotere vergaderzalen integreerde Aviniti interactieve displays van Clevertouch. Via het aanraakscherm bedienen deelnemers hun laptop, maken ze aantekeningen in documenten, of brainstormen ze op een digitale flipchart.

Totaaloplossing voor zaalbeheer

Door de wisselende bezetting aan de receptie verliep het agendabeheer voor de vergaderzalen niet altijd van een leien dakje. De Evoko Room Manager, gelinkt aan Exchange, bood uitkomst. Extra pluspunt: het stijlvolle ledscherm aan de buitenkant van de zalen is eenvoudig te bedienen met een intuïtieve interface. Zalen reserveren is voortaan kinderspel, en van dubbele boekingen of onderbrekingen is geen sprake meer.

 • Aviniti in zee met de zoo

  Aviniti in zee met de zoo

  De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen, beter bekend als ZOO Antwerpen, is de best bewaarde en bekroonde negentiende-eeuwse dierentuin ter wereld. Ook ZOO Planckendael, Serpentarium en het congres- en concertcentrum Elisabeth Center Antwerp vallen onder het beheer van de organisatie. Voor de uitrusting van de pas geopende congresgebouwen wendde de KMDA zich tot Aviniti.

  Ontdek deze referentie
 • awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  Architectenbureau awg architecten stelt een multidisciplinair team van een dertigtal mensen tewerk. Het bureau heeft een lange en rijke traditie, en voert een grote diversiteit aan opdrachten uit. Onder andere voor stedenbouw en architectuur, vooral in België en Nederland.

  Ontdek deze referentie
 • Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa levert de klok rond drinkwater aan bijna 1,2 miljoen inwoners in de provincie Antwerpen. De exploitant zuivert dagelijks meer dan 175 miljoen liter grondwater – mét behoud van kwaliteit en zonder onderbreking. Aan zijn technologische partners stelt Pidpa dezelfde eisen: hoge kwaliteit en 24/7 betrouwbaarheid.

  Ontdek deze referentie
 • AV integrator bij ibis Gent

  AV integrator bij ibis Gent

  Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride vergaderen voor overheden

  Hybride vergaderen voor overheden

  We werden ingeschakeld om hybride samenwerktools te integreren bij de Vlaamse Overheid. Het betreft verschillende vergaderzalen die een stabiele verbinding moeten garanderen met thuiswerkers en externen.

  Ontdek deze referentie
 • Audiovisuele referenties

  Vergaderzalen, smart office tools of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande audiovisuele klanten betekenen.

  Ontdek alle referenties

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons