Geluid en akoestiek op de werkvloer

Geluidskwaliteit is uiterst belangrijk tijdens een videocall, omdat het direct van invloed is op de vergader ervaring. Daarnaast kan je vandaag akoestiek niet meer negeren. Vergaderzalen met grote glaspartijen of betonvloer ... zelfs met de beste audio setup zal je tekortkomen om comfortabel te conferencen met de far side.

Audio komt op gelijke hoogte met Video

De vergaderruimte wordt steeds meer een room waar video conference centraal staat. En als de camera belangrijk is om duidelijk gezien te worden, zijn de microfoons en luidsprekers in uw vergaderruimte net zo belangrijk, of zelfs nog belangrijker! Om gesprekken correct te laten klinken, zowel voor de aanwezigen als voor de remote deelnemers, is het absoluut noodzakelijk om extern geluid aan de vergaderruimte toe te voegen met professionele microfoons en luidsprekers. Speakers in een scherm zijn niet geschikt voor videoconferencing.

Volg stemmen

Dankzij beamtracking-technologie kunnen deelnemers zich vrij bewegen door de vergaderruimte en goed verstaanbaar blijven. Met Beamtracking kunnen bv. Parlé-microfoons de sprekers volgen terwijl ze door de vergaderruimte bewegen. Hierdoor kunnen gebruikers zich concentreren op de vergadering en niet waar ze staan of zitten.

Helderheid van spraak

Superieure afhandeling van dubbelspraak en ruisonderdrukking betekenen dat deelnemers binnen en buiten de vergaderruimte goed verstaanbaar zijn, zelfs als meerdere personen tegelijkertijd spreken. Veel Luidsprekers zijn geoptimaliseerd om stemmen weer te geven in vergaderomgevingen en bieden superieure helderheid voor de hele ruimte.

Bediening via Teams-ruimte

Parlé-plafondmicrofoons ondersteunen gesynchroniseerde bediening met Teams-ruimtesystemen om ervoor te zorgen dat de LED's van het apparaat de dempingsstatus van de ruimte aangeven.

Ga snel aan de slag

Biamp-vergaderoplossingen gebruiken vooraf beperkte Cat 5-kabels en netwerken zonder configuratie, zodat je vergaderruimten in de helft van de tijd gebruiksklaar zijn. Onze geautomatiseerde hulpmiddelen zorgen ervoor dat de instellingen consistent zijn en bieden daardoor een geweldige samenwerkingsbeleving in elke ruimte.

Terug naar overzicht

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons