Vergaderzalen, smart office, LED walls, geluidssystemen, digital signage, ... Welkom!

Betrouwbare Audiovisuele Integrator

Expert in Unified Communications

Passie voor Vergaderzalen & Smart Office

Audiovisuele referenties
Audiovisuele oplossingen

Audiovisuele oplossingen

Hieronder vind je al onze specialisaties waaronder unified communications, draadloos presenteren, streaming & recording maar ook extra informatie over onze visie op geluid en beelddragers.

Lees meer
Smart office

Smart office

Transformeer en innoveer je kantoor in een slimme omgeving en maak van het kantoorleven een betere ervaring. Maak kennis met room- en deskbooking of ontvang je bezoekers via een digitale receptie.

Lees meer
Digital signage

Digital signage

Bereik klanten, werknemers en burgers met aantrekkelijke communicatie. Laat je volledig ontzorgen als je dat wil. Maak gebruik van onze designers of zet templates naar jouw hand. Ons zusterbedrijf Digitopia is al 20 jaar gespecialiseerd in beeldscherm communicatie.

Lees meer
 • BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium nv is een onderdeel van de Koninklijke BAM Groep uit Nederland: een bouwconcern met werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten, actief in bouw, vastgoed en infra. BAM Belgium omvat grote Belgische aannemingsbedrijven met vestigingen in heel het land. De organisatie bouwt op baanbrekende kennis, middelen en technologieën, én efficiënte AV-technieken van Aviniti!

  Ontdek deze referentie
 • Aviniti in zee met de zoo

  Aviniti in zee met de zoo

  De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen, beter bekend als ZOO Antwerpen, is de best bewaarde en bekroonde negentiende-eeuwse dierentuin ter wereld. Ook ZOO Planckendael, Serpentarium en het congres- en concertcentrum Elisabeth Center Antwerp vallen onder het beheer van de organisatie. Voor de uitrusting van de pas geopende congresgebouwen wendde de KMDA zich tot Aviniti.

  Ontdek deze referentie
 • awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  Architectenbureau awg architecten stelt een multidisciplinair team van een dertigtal mensen tewerk. Het bureau heeft een lange en rijke traditie, en voert een grote diversiteit aan opdrachten uit. Onder andere voor stedenbouw en architectuur, vooral in België en Nederland.

  Ontdek deze referentie
 • Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  De politiezone heeft zijn workplace volledig geupgrade naar de nieuwe Microsoft Teams Room standaarden en wapent zich voor de toekomst. “Ons DNA zijn onze medewerkers. Op mensenmaat is onze maatstaf.” Bij de lokale politie Regio Turnhout kom je terecht in een veilige werkomgeving waar je authentiek kan en mag zijn.

  Ontdek deze referentie
 • Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa levert de klok rond drinkwater aan bijna 1,2 miljoen inwoners in de provincie Antwerpen. De exploitant zuivert dagelijks meer dan 175 miljoen liter grondwater – mét behoud van kwaliteit en zonder onderbreking. Aan zijn technologische partners stelt Pidpa dezelfde eisen: hoge kwaliteit en 24/7 betrouwbaarheid.

  Ontdek deze referentie
 • AV integrator bij ibis Gent

  AV integrator bij ibis Gent

  Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride vergaderen voor overheden

  Hybride vergaderen voor overheden

  We werden ingeschakeld om hybride samenwerktools te integreren bij de Vlaamse Overheid. Het betreft verschillende vergaderzalen die een stabiele verbinding moeten garanderen met thuiswerkers en externen.

  Ontdek deze referentie
 • Allen and Overy verzoent juridische dienstverlening met technologische innovaties

  Allen and Overy verzoent juridische dienstverlening met technologische innovaties

  Advocatenkantoor Allen & Overy helpt toonaangevende ondernemingen wereldwijd om te groeien, bloeien en innoveren. Het kantoor heeft bijna een eeuw ervaring en een ijzersterke reputatie. En dat dankzij de vooruitstrevende denkwijze voor complexe juridische uitdagingen. Meer dan 5.600 collega’s zijn actief in meer dan 40 landen.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride werken bij Subaru Belux

  Hybride werken bij Subaru Belux

  Een doeltreffende strategie voor hybride werken opent de deur naar vele mogelijkheden: tevreden medewerkers, aantrekkelijke werkplekken en een dynamischere organisatie die klaar staat om te groeien. Zo’n transformatie brengt ook stevige challenges met zich mee.

  Ontdek deze referentie
 • Audiovisuele referenties

  Vergaderzalen, smart office tools of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande audiovisuele klanten betekenen.

  Ontdek alle referenties

Newsroom

Blijf op de hoogte van trends in vergaderzalen, smart office en audiovisuele oplossingen. Maak kennis met nieuwe concepten waarin digitale schermen en AV- of collaboratie oplossingen een centrale rol spelen.

Nieuwsoverzicht
Wat zijn de audiovisuele hotspots bij moderne organisaties?

Wat zijn de audiovisuele hotspots bij moderne organisaties?

In moderne kantoorgebouwen spelen audiovisuele (AV) elementen een centrale rol in verschillende ruimtes. We zien de laatste jaren dat de populairste ruimtes waar deze elementen prominent aanwezig zijn een verschuiving meemaken.

Lees meer
Waar zit de meerwaarde van de Logitech MeetUp 2 videobar?

Waar zit de meerwaarde van de Logitech MeetUp 2 videobar?

Logitech heeft na zeven jaar de populaire MeetUp videobar vervangen door de MeetUp 2, hij presteert beter en zou goedkoper in de markt worden gezet. Deze videobar is tevens ontworpen voor BYOD (bring your own device) en werkt via USB-C of HDMI bij rechtstreeks gebruik.

Lees meer
Microsoft Copilot ondersteunt je meetings

Microsoft Copilot ondersteunt je meetings

Vat belangrijke discussiepunten samen en stel actie-items voor, allemaal in realtime tijdens een vergadering. Vind en gebruik makkelijk informatie die zich in documenten, presentaties, e-mailberichten, agenda-uitnodigingen, notities en contactpersonen bevindt.

Lees meer

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons