Digital signage

Bereik klanten, werknemers en burgers met aantrekkelijke communicatie. Laat je volledig ontzorgen als je dat wil. Maak gebruik van onze designers of zet templates naar jouw hand. Ons zusterbedrijf Digitopia is al 20 jaar gespecialiseerd in beeldscherm communicatie.

We maken je content succesvol met digitale schermen

Onze aanpak is gericht op het succesvol maken van jouw verhaal. In plaats van te starten vanuit een technisch perspectief, proberen we eerst samen je behoeften, wensen en locaties te inventariseren voordat we een voorstel ontwerpen. Ongeacht de omvang van het project ondersteunen wij elk onderdeel van het proces van begin tot eind om te garanderen dat concept en content perfect aansluiten bij de doelgroep. En of dat nu klanten, werknemers of burgers zijn, onze expertise en ervaring rijkt ver genoeg om deze targets te identificeren en te bespelen.

Ijzersterke groep

Met de overname van Aviniti wordt Digitopia Group met voorsprong de grootste Belgische speler in deze digitale markt. De synergie tussen de bedrijven – Digital Signage, Collaboration & AV integratie - en de gezamenlijke knowhow biedt ons de mogelijkheid om ook op Europees vlak verder te evolueren en een totaalpakket aan te bieden aan onze klanten.

Alles over digital signage

Digital signage

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons