Vergaderzaal aviniti

Hybride werken bij Subaru Belux

Een doeltreffende strategie voor hybride werken opent de deur naar vele mogelijkheden: tevreden medewerkers, aantrekkelijke werkplekken en een dynamischere organisatie die klaar staat om te groeien. Zo’n transformatie brengt ook stevige challenges met zich mee.

Een nieuw kantoor met een andere werkfilosofie

Er is nood aan een strategie en vlotte toegang tot de juiste tools en data. De betrokkenheid en samenwerking binnen het bedrijf moet je inzetten als accelerator van je nieuwe werkmodel. Vandaag zet Subaru deze grote stap. Er zijn nog maar weinig automerken met een authentiek karakter. Subaru is zo’n merk. Eigenzinnig voor de echte kenners en voor zij die zich durven te onderscheiden. Subaru laat zich leiden door drie belangrijke kernwaarden: Safety, Fun en Toughness.

Room- & deskbooking

Flexibiliteit, efficiëntie, gebruikersondersteuning en inzicht. Op deze pijlers rust onze smart office visie. De werkplek van de toekomst is een flexibel kantoor, waar slimme technologieën (software en hardware) worden toegepast om het comfort, de efficiëntie en de productiviteit van werknemers te verbeteren.

Built to last - Klaar voor vandaag en morgen

Onze kantooroplossingen van GoBright bieden inzichten, veiligheid en toegang tot relevante informatie. Dit maakt hybride werken mogelijk bij Subaru en men kan eenvoudig en flexibel inspelen op de actuele (en toekomstige) manieren van werken en samenwerken.

Vergaderen zonder frustraties

Over comfortabele en volledig uitgeruste vergaderzalen beschikken was belangrijker dan ooit voor Subaru. Een deel van de medewerkers is steeds op het bedrijf aanwezig, een ander deel werkt van thuis en externe partijen bellen regelmatig in. Tijdens al deze scenario’s was het voor Subaru van essentieel belang dat meetings steeds professioneel verlopen zonder tijdverlies. De handige doorpanels van ProDVX dragen hiervoor ook hun steentje bij.

Small – medium – large boardrooms

De meest compacte zalen werden uitgerust met Logitech Rallybar Mini systemen. Deze videobar heeft alles aan boord om audio en video in goede banen te leiden. De overige zalen beschikken over de flagship Rallybar kits met consoles op de tafel. Deze geven de Teams ‘join’ knoppen weer en bieden extra handige shortcuts voor bv. Teams FrontRow. In de tafel hebben we extra microfoons voorzien, dat is handig voor situaties waarbij de zaal nokvol zit en verschillende mensen aan het woord komen. Er is 1 zaal die we als XL beschouwen, de klant beschikt over twee zalen met een verschuifbare wand. Het GoBright boekingssysteem houdt hier ook rekening mee, deze twee aparte resources smelten dan letterlijk samen tot 1 geheel. Met als gevolg dat oa. de ledpanels aan de buitenkant perfect synchroon werken.

Digitale content met Centoview CMS

Subaru is gestart met een displaynetwerk bestaande uit 3 digitale beeldschermen. Deze werden geplaatst op strategische plaatsen in het nieuwe pand. Centoview brengt het verhaal van Subaru tot leven in de wandelgangen. Centoview levert de meest flexibele en eenvoudig te gebruiken digital signage oplossing op de markt vandaag. Er werd ook smart content ontwikkeld voor Subaru door onze design teams. De aansturing gebeurt via de SOC van LG, met webOS kan Centoview perfect uit de voeten. Deze professionele LG displays beschikken over een speciale coating waardoor er geen reflecties mogelijk zijn. Dit brengt een kleine meerkost met zich mee maar garandeert een uitstekende lichtopbrengst en kijkhoeken zonder de gekende nadelen van glossy displays.

Hoe maakten we het verschil bij Subaru?

We kijken altijd naar het volledige plaatje en niet enkel de vergaderzaal, de werkplek of het digital signage scherm. We bundelen onze expertise in al deze domeinen zodat je steeds de beste en breedste service ontvangt. Ook het koppelen van je bestaande systemen en workflows vinden we zeer belangrijk, onze ontwikkelaars staan je hiervoor steeds bij. We willen de eindklant bedanken voor het vertrouwen en de zeer aangename samenwerking, net zoals onze gemeenschappelijke IT-partner Dustin. Het is een plezier voor al onze afdelingen om op deze manier samen te werken.

 • BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium nv is een onderdeel van de Koninklijke BAM Groep uit Nederland: een bouwconcern met werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten, actief in bouw, vastgoed en infra. BAM Belgium omvat grote Belgische aannemingsbedrijven met vestigingen in heel het land. De organisatie bouwt op baanbrekende kennis, middelen en technologieën, én efficiënte AV-technieken van Aviniti!

  Ontdek deze referentie
 • Aviniti in zee met de zoo

  Aviniti in zee met de zoo

  De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen, beter bekend als ZOO Antwerpen, is de best bewaarde en bekroonde negentiende-eeuwse dierentuin ter wereld. Ook ZOO Planckendael, Serpentarium en het congres- en concertcentrum Elisabeth Center Antwerp vallen onder het beheer van de organisatie. Voor de uitrusting van de pas geopende congresgebouwen wendde de KMDA zich tot Aviniti.

  Ontdek deze referentie
 • awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  Architectenbureau awg architecten stelt een multidisciplinair team van een dertigtal mensen tewerk. Het bureau heeft een lange en rijke traditie, en voert een grote diversiteit aan opdrachten uit. Onder andere voor stedenbouw en architectuur, vooral in België en Nederland.

  Ontdek deze referentie
 • Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  De politiezone heeft zijn workplace volledig geupgrade naar de nieuwe Microsoft Teams Room standaarden en wapent zich voor de toekomst. “Ons DNA zijn onze medewerkers. Op mensenmaat is onze maatstaf.” Bij de lokale politie Regio Turnhout kom je terecht in een veilige werkomgeving waar je authentiek kan en mag zijn.

  Ontdek deze referentie
 • Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa levert de klok rond drinkwater aan bijna 1,2 miljoen inwoners in de provincie Antwerpen. De exploitant zuivert dagelijks meer dan 175 miljoen liter grondwater – mét behoud van kwaliteit en zonder onderbreking. Aan zijn technologische partners stelt Pidpa dezelfde eisen: hoge kwaliteit en 24/7 betrouwbaarheid.

  Ontdek deze referentie
 • Audiovisuele referenties

  Vergaderzalen, smart office tools of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande audiovisuele klanten betekenen.

  Ontdek alle referenties

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons