Politiezone turnhout

Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

De politiezone heeft zijn workplace volledig geupgrade naar de nieuwe Microsoft Teams Room standaarden en wapent zich voor de toekomst. “Ons DNA zijn onze medewerkers. Op mensenmaat is onze maatstaf.” Bij de lokale politie Regio Turnhout kom je terecht in een veilige werkomgeving waar je authentiek kan en mag zijn.

Ruimtes reserveren en additionele services bijboeken

Roombooking is meer dan alleen het boeken van een zaal. Het gaat over het beheer van de faciliteiten van de vergaderzalen en weten hoe deze ruimtes op kantoor worden gebruikt. Onze Room Booking software creëert een kantooromgeving waar hybride werken de norm is.

Filteren op maat

Het platform stelt werknemers in staat om ruimtes te boeken op basis van hun voorkeuren, waardoor de samenwerking in flexibele werkruimtes wordt verbeterd. Het biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor het boeken, in- en uitchecken en beheren van bestaande reserveringen. Je kan ook waardevolle inzichten krijgen in het gebruik van de kantoorruimte en bezttingsgraad.

Microsoft Teams als verbindingsmiddel

Microsoft Teams is een van de meest gebruikte programma's voor samenwerking op kantoor. Het werd gebouwd vanaf de grond om hybride werken te ondersteunen en teams op de hoogte te houden. Geef werknemers de mogelijkheid om de werkdag rechtstreeks vanuit Microsoft Teams te organiseren en te plannen. Tot ver in de toekomst kan je bepalen waar je werkt en welke zalen je nodig hebt, al dan niet recurrent.

Geen extra tool erbij, native Teams integratie

Reserveer je bureau, zaal, locker en parkeerplaats binnen de Microsoft Teams-omgeving. Nooit meer switchen tussen verschillende softwarepakketten! Dezelfde interface van de GoBright bookingsapp vind je dus 1:1 terug in Teams.

Vergaderzalen en verhoorlokalen

De compacte zalen werden uitgerust met videobars en Barco Clickshare systemen. Deze alles-in-een videobars hebben alles aan boord om audio en video in goede banen te leiden. We installeerden Rallybar kits met consoles op de tafel. Deze geven de Teams ‘join’ knoppen weer en bieden extra handige shortcuts voor bv. Teams FrontRow. Bij de verhoorlokalen plaatsten we doorpanels die de bezetting status weergeven. Snel ad hoc een ruimte boeken werkt ook intuïtief.

Single 86" LG professional displays

Duidelijke kleurweergave van je meeting content verbetert de productiviteit op elke locatie. Bovendien zorgt de brede kijkhoek dankzij het LG IPS-paneel voor glasheldere inhoud zonder vervorming of color shifting. Best handig wanneer deelnemers vanuit de hoeken van de zaal meevolgen.

Dubbele displays, hou content en people gescheiden waar mogelijk

Er is 1 zaal die we als XL beschouwen. We werken hier met twee camera’s, de ene om de presenter in beeld te brengen en de andere kan altijd een zaaloverzicht (roomview) meesturen. Dit is een zeer handige feature tijdens interactieve meetings waarbij verschillende deelnemers uit het publiek aan het woord komen. Waarom 2 grote LG 86” displays? Dan hoef je dus geen keuze te maken tussen de weergave van de presentatie/content en de deelnemers, je krijgt beide prominent en continue in beeld tijdens je meetings. Om het geheel compleet te maken deel je content via het draadloos Barco Clickshare systeem. Dit werkt eenvoudig en snel, zonder bijkomende software te installeren op je pc. Ook zeer handig voor externe gasten die niet op het netwerk kunnen of mogen.

Dankwoord

Bedankt lokale politie Regio Turnhout voor het vertrouwen! We wensen jullie (alsook de collega's van de brandweer) vlotte en vruchtbare vergader- en overlegmomenten toe!

 • Hybride werken bij Subaru Belux

  Hybride werken bij Subaru Belux

  Een doeltreffende strategie voor hybride werken opent de deur naar vele mogelijkheden: tevreden medewerkers, aantrekkelijke werkplekken en een dynamischere organisatie die klaar staat om te groeien. Zo’n transformatie brengt ook stevige challenges met zich mee.

  Ontdek deze referentie
 • Audiovisuele referenties

  Vergaderzalen, smart office tools of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande audiovisuele klanten betekenen.

  Ontdek alle referenties

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons