Aviniti samsung flip

awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

Architectenbureau awg architecten stelt een multidisciplinair team van een dertigtal mensen tewerk. Het bureau heeft een lange en rijke traditie, en voert een grote diversiteit aan opdrachten uit. Onder andere voor stedenbouw en architectuur, vooral in België en Nederland.

Het nieuwe vergaderen en samenwerken

De coronacrisis versnelde de nood aan soepel online vergaderen. Om die nieuwe manier van werken in goede banen te leiden, klopte het bureau bij Aviniti aan. “In coronatijden explodeerde het online vergaderen”, vertelt vennoot Geert Driesen. “De faciliteiten met de eerste generatie clickshares werkten met een storende vertraging

Draadloos presenteren

Bovendien zochten we voor onze vergaderruimte ook naar een systeem om draadloos te presenteren vanaf de laptop. Mét een hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit. Het scherm moest ook flexibel en mobiel zijn.” Via een aanbeveling van awg’s IT-verantwoordelijke kwam het bureau bij Aviniti terecht.

Innoveren en optimaliseren

Aviniti plaatste een interactief scherm van 65 inch met meerdere functies waaronder whiteboard, videoconferencing en een clickshare-connectie. Het bestaande scherm werd verplaatst naar een andere locatie die tot in de puntjes werd ingericht als videoconferentieruimte. “Aviniti heeft goed naar onze noden geluisterd en de vertaalslag gemaakt naar een passende oplossing”, licht Geert toe. “Door de beschikbare plekken te analyseren en wat interne verschuivingen door te voeren, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Aviniti bekeek niet enkel nieuwe opties met nieuwe infrastructuur, maar gaf ook advies om de aanwezige infrastructuur te verbeteren.”

Over de hele lijn tevreden

Over de samenwerking is awg architecten lovend. Het bureau waardeert vooral de klantgerichte houding met een luisterend oor, het maatwerk en de snelle respons en heldere afspraken. "Aviniti heeft goed geluisterd naar wat we nodig hadden en die noden perfect omgezet in een oplossing die de verwachtingen overtreft." Geert Driesen - Directeur awg architecten.

 • BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium nv is een onderdeel van de Koninklijke BAM Groep uit Nederland: een bouwconcern met werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten, actief in bouw, vastgoed en infra. BAM Belgium omvat grote Belgische aannemingsbedrijven met vestigingen in heel het land. De organisatie bouwt op baanbrekende kennis, middelen en technologieën, én efficiënte AV-technieken van Aviniti!

  Ontdek deze referentie
 • Aviniti in zee met de zoo

  Aviniti in zee met de zoo

  De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen, beter bekend als ZOO Antwerpen, is de best bewaarde en bekroonde negentiende-eeuwse dierentuin ter wereld. Ook ZOO Planckendael, Serpentarium en het congres- en concertcentrum Elisabeth Center Antwerp vallen onder het beheer van de organisatie. Voor de uitrusting van de pas geopende congresgebouwen wendde de KMDA zich tot Aviniti.

  Ontdek deze referentie
 • Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa levert de klok rond drinkwater aan bijna 1,2 miljoen inwoners in de provincie Antwerpen. De exploitant zuivert dagelijks meer dan 175 miljoen liter grondwater – mét behoud van kwaliteit en zonder onderbreking. Aan zijn technologische partners stelt Pidpa dezelfde eisen: hoge kwaliteit en 24/7 betrouwbaarheid.

  Ontdek deze referentie
 • AV integrator bij ibis Gent

  AV integrator bij ibis Gent

  Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride vergaderen voor overheden

  Hybride vergaderen voor overheden

  We werden ingeschakeld om hybride samenwerktools te integreren bij de Vlaamse Overheid. Het betreft verschillende vergaderzalen die een stabiele verbinding moeten garanderen met thuiswerkers en externen.

  Ontdek deze referentie
 • Audiovisuele referenties

  Vergaderzalen, smart office tools of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande audiovisuele klanten betekenen.

  Ontdek alle referenties

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons