Pidpa av aviniti congres

Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

Pidpa levert de klok rond drinkwater aan bijna 1,2 miljoen inwoners in de provincie Antwerpen. De exploitant zuivert dagelijks meer dan 175 miljoen liter grondwater – mét behoud van kwaliteit en zonder onderbreking. Aan zijn technologische partners stelt Pidpa dezelfde eisen: hoge kwaliteit en 24/7 betrouwbaarheid.

Totale AV-inrichting auditorium

Pidpa wendde zich tot Aviniti voor de complete uitrusting van een auditorium in het hoofdkantoor. Pidpa gebruikt de raadzaal voor interne en externe vergaderingen, voordrachten en presentaties. Op het eisenlijstje stond een hoogwaardige audiovisuele installatie met gebruiksvriendelijke bediening. Inclusief camera’s, microfoons en andere componenten die centraal worden bestuurd vanuit een regiekamer.

Knappe kwaliteit en uitgebreide functies

Aviniti implementeerde een oplossing met geïntegreerd opnamesysteem en vijf camera’s van Lumens. De audio, video, signaaldistributie en bediening is van Crestron. Op één beeld zie je zowel de spreker en de presentatie als het publiek en het panel vooraan. De oplossing garandeert een brede waaier feilloze functionaliteiten en optimale flexibiliteit, en dat alles intuïtief te bedienen. Dankzij het advanced replacement-programma van Aviniti worden componenten snel vervangen bij een eventueel defect of onderhoud, om zo maximale continuïteit te verzekeren.

Snel schakelen bij onafwendbare problemen

Aviniti stelde voor de omvangrijke opdracht een budgetvriendelijke oplossing voor die de verwachtingen van Pidpa prima inloste. Doordat enkele toestellen defect bleken bij levering – iets waarop Aviniti jammer genoeg geen vat had – moesten ze worden ingeruild voor nieuwe. Dankzij de nauwe samenwerking tussen de teams van Pidpa en het snelle schakelen van Aviniti, kon de vertraging van het installatie- en programmatieproces tot een minimum worden beperkt.

Dankwoord

"Aviniti stelde voor de omvangrijke opdracht een budgetvriendelijke oplossing voor die de verwachtingen van Pidpa prima inloste." Bedankt voor het vertrouwen en op naar vele mooie jaren van samenwerking!

 • BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium nv is een onderdeel van de Koninklijke BAM Groep uit Nederland: een bouwconcern met werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten, actief in bouw, vastgoed en infra. BAM Belgium omvat grote Belgische aannemingsbedrijven met vestigingen in heel het land. De organisatie bouwt op baanbrekende kennis, middelen en technologieën, én efficiënte AV-technieken van Aviniti!

  Ontdek deze referentie
 • Aviniti in zee met de zoo

  Aviniti in zee met de zoo

  De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen, beter bekend als ZOO Antwerpen, is de best bewaarde en bekroonde negentiende-eeuwse dierentuin ter wereld. Ook ZOO Planckendael, Serpentarium en het congres- en concertcentrum Elisabeth Center Antwerp vallen onder het beheer van de organisatie. Voor de uitrusting van de pas geopende congresgebouwen wendde de KMDA zich tot Aviniti.

  Ontdek deze referentie
 • awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  Architectenbureau awg architecten stelt een multidisciplinair team van een dertigtal mensen tewerk. Het bureau heeft een lange en rijke traditie, en voert een grote diversiteit aan opdrachten uit. Onder andere voor stedenbouw en architectuur, vooral in België en Nederland.

  Ontdek deze referentie
 • AV integrator bij ibis Gent

  AV integrator bij ibis Gent

  Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride vergaderen voor overheden

  Hybride vergaderen voor overheden

  We werden ingeschakeld om hybride samenwerktools te integreren bij de Vlaamse Overheid. Het betreft verschillende vergaderzalen die een stabiele verbinding moeten garanderen met thuiswerkers en externen.

  Ontdek deze referentie
 • Audiovisuele referenties

  Vergaderzalen, smart office tools of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande audiovisuele klanten betekenen.

  Ontdek alle referenties

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons