Ibis Budget Gent Centrum Dampoort Exterior

AV integrator bij ibis Gent

Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

Sterke Accor Group

Hotel ibis Gent Centrum Dampoort is de ideale locatie om je stedentrip in Gent te beginnen. Gent is beroemd vanwege het prachtige historische stadscentrum. Hotel ibis behoort tot de sterke Accor Group en is dus reeds lang een sterk gewaarde relatie van ons. Ontdek het smaakvolle en eigentijdse interieur tijdens je vergaderingen of brainstorm sessies! Er is tevens een deskundig evenemententeam aanwezig dat zorgt dat alles soepel verloopt zodat alle bijeenkomsten een succes worden.

Al jaren een belangrijke digital signage afnemer

In 2023 beheert Digitopia Group meer dan 250 digitale schermen van de Accor Group. De hospitality sector is dan ook zeer belangrijk voor ons. We hebben al heel wat ervaring en expertise op de teller. We zien hier vaak verwelkomings- en wayfinding content opduiken. Daarnaast spelen menu- en barinformatie ook een belangrijke rol in het upsel verhaal van hotels.

Eerste videobar gemaakt van gerecycled plastic

De plastic onderdelen in Rally Bar Huddle bevatten dus maximaal 42% gecertificeerd gerecycled plastic van afvalmateriaal. In de compakte zalen werd voor dit model gekozen. Een hotel ontvangt allerlei soorten gasten en dus ook mobiele devices. We moesten een systeem inzetten dat met alles en iedereen overweg kan. Het mag niet uitmaken of je werkt met Teams, Google, Webex of Zoom.

Get ready to huddle

De Rally Bar Huddle kan gebruikt worden in BYOD mode via een platform naar keuze op de laptop van de gebruiker, als volwaardig room systeem of in combinatie met een Windows room PC.

De ultieme samenwerkingservaring creëren

Draadloos presenteren en vergaderen met één klik op de knop? Dat is Barco Clickshare in een notendop. Het is nog steeds de meest dummy proof oplossing voor vergaderruimtes, iedereen kan er direct mee aan de slag. Voor een hotel zoals ibis was dit een zeer evidente keuze. Men wil een minimale overhead op IT wanneer gasten gebruik maken van de audiovisuele infrastructuur.

Een snelle start met Barco Clickshare

De ClickShare Conference is draadloos verbonden met de apparatuur in de vergaderruimtes bij ibis. In slechts enkele seconden zijn de hotelgasten aan het vergaderen met de aanwezige videobar, externe microfoons en zaalspeakers. De BOYD modus van Clickshare leidt net dat in goede banen.

Vergaderruimtes delen met verschillende types gasten en bedrijven

Uniformiteit vormt altijd een uitdaging voor omgevingen waar verschillende types van users rondlopen. Deel jij ook jouw vergaderruimte(s) met meerdere organisaties? Of werk je in een bedrijfstoren met veel gedeelde flexplekken? Dan heeft je vergaderruimte naar alle waarschijnlijkheid geen online shared agenda. Agenda's zijn doorgaans gescheiden en dat maakt ruimtes reserveren niet eenvoudiger. Vraag daarom naar onze oplossingen of lees hier verder. Bedankt voor het vertrouwen ibis Gent, we wensen jullie gasten veel vergaderplezier toe!

 • BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium nv is een onderdeel van de Koninklijke BAM Groep uit Nederland: een bouwconcern met werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten, actief in bouw, vastgoed en infra. BAM Belgium omvat grote Belgische aannemingsbedrijven met vestigingen in heel het land. De organisatie bouwt op baanbrekende kennis, middelen en technologieën, én efficiënte AV-technieken van Aviniti!

  Ontdek deze referentie
 • Aviniti in zee met de zoo

  Aviniti in zee met de zoo

  De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen, beter bekend als ZOO Antwerpen, is de best bewaarde en bekroonde negentiende-eeuwse dierentuin ter wereld. Ook ZOO Planckendael, Serpentarium en het congres- en concertcentrum Elisabeth Center Antwerp vallen onder het beheer van de organisatie. Voor de uitrusting van de pas geopende congresgebouwen wendde de KMDA zich tot Aviniti.

  Ontdek deze referentie
 • awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  Architectenbureau awg architecten stelt een multidisciplinair team van een dertigtal mensen tewerk. Het bureau heeft een lange en rijke traditie, en voert een grote diversiteit aan opdrachten uit. Onder andere voor stedenbouw en architectuur, vooral in België en Nederland.

  Ontdek deze referentie
 • Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa levert de klok rond drinkwater aan bijna 1,2 miljoen inwoners in de provincie Antwerpen. De exploitant zuivert dagelijks meer dan 175 miljoen liter grondwater – mét behoud van kwaliteit en zonder onderbreking. Aan zijn technologische partners stelt Pidpa dezelfde eisen: hoge kwaliteit en 24/7 betrouwbaarheid.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride vergaderen voor overheden

  Hybride vergaderen voor overheden

  We werden ingeschakeld om hybride samenwerktools te integreren bij de Vlaamse Overheid. Het betreft verschillende vergaderzalen die een stabiele verbinding moeten garanderen met thuiswerkers en externen.

  Ontdek deze referentie
 • Audiovisuele referenties

  Vergaderzalen, smart office tools of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande audiovisuele klanten betekenen.

  Ontdek alle referenties

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons