Klantlogo boardroom indoor led

Allen and Overy verzoent juridische dienstverlening met technologische innovaties

Advocatenkantoor Allen & Overy helpt toonaangevende ondernemingen wereldwijd om te groeien, bloeien en innoveren. Het kantoor heeft bijna een eeuw ervaring en een ijzersterke reputatie. En dat dankzij de vooruitstrevende denkwijze voor complexe juridische uitdagingen. Meer dan 5.600 collega’s zijn actief in meer dan 40 landen.

Technologische voorloper

Innovatie zit stevig verankerd in het DNA van Allen & Overy. Het kantoor zoekt voortdurend vernieuwende oplossingen om mensen beter te laten samenwerken, connecteren en interageren op globale schaal. Een hoge graad van digitalisering en hybride vergaderingen zijn een must. Zo kunnen collega’s in elke hoek van de wereld met elkaar overleggen en vergaderen rond gedeelde documenten. De belangrijkste vereisten voor hun audiovisuele oplossingen: kwaliteit en efficiëntie, bedrijfszekerheid en gebruiksgemak.

Jarenlang vertrouwen

De redenen voor dat vertrouwen? Snel en grondig inzicht in de problematieken die zich stellen, een goed begrip van de technische noden, en kennis van de gewenste kwaliteitsverwachtingen. Aviniti hanteert een pragmatische aanpak om tot een geïntegreerde oplossing te komen die alle vooropgestelde eisen inlost.

We eindigen met deze quote:

“De samenwerking met Aviniti verloopt vlot, met duidelijke afspraken en respect voor de timing. Elk project is als een reis die minutieus wordt voorbereid. Doet er zich ergens op het traject toch iets onverwachts voor? Dan gaan de Aviniti-medewerkers telkens tot het uiterste om een passende oplossing te vinden.”

 • BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium kiest voor onze AV-infrastructuur

  BAM Belgium nv is een onderdeel van de Koninklijke BAM Groep uit Nederland: een bouwconcern met werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten, actief in bouw, vastgoed en infra. BAM Belgium omvat grote Belgische aannemingsbedrijven met vestigingen in heel het land. De organisatie bouwt op baanbrekende kennis, middelen en technologieën, én efficiënte AV-technieken van Aviniti!

  Ontdek deze referentie
 • Aviniti in zee met de zoo

  Aviniti in zee met de zoo

  De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen, beter bekend als ZOO Antwerpen, is de best bewaarde en bekroonde negentiende-eeuwse dierentuin ter wereld. Ook ZOO Planckendael, Serpentarium en het congres- en concertcentrum Elisabeth Center Antwerp vallen onder het beheer van de organisatie. Voor de uitrusting van de pas geopende congresgebouwen wendde de KMDA zich tot Aviniti.

  Ontdek deze referentie
 • awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  awg architecten bouwt toekomstgerichte infrastructuur uit

  Architectenbureau awg architecten stelt een multidisciplinair team van een dertigtal mensen tewerk. Het bureau heeft een lange en rijke traditie, en voert een grote diversiteit aan opdrachten uit. Onder andere voor stedenbouw en architectuur, vooral in België en Nederland.

  Ontdek deze referentie
 • Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa levert de klok rond drinkwater aan bijna 1,2 miljoen inwoners in de provincie Antwerpen. De exploitant zuivert dagelijks meer dan 175 miljoen liter grondwater – mét behoud van kwaliteit en zonder onderbreking. Aan zijn technologische partners stelt Pidpa dezelfde eisen: hoge kwaliteit en 24/7 betrouwbaarheid.

  Ontdek deze referentie
 • AV integrator bij ibis Gent

  AV integrator bij ibis Gent

  Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

  Ontdek deze referentie
 • Audiovisuele referenties

  Vergaderzalen, smart office tools of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande audiovisuele klanten betekenen.

  Ontdek alle referenties

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons