Header smart office gobright digitopia

Roombooking, reserveren en beheren van je ruimtes

Om al je ruimtes te beheren heb je een slim ruimtereservering-systeem nodig. Onze Roombooking is een eenvoudig te gebruiken softwaresysteem dat inzicht geeft in alle (vergader)ruimtes en parkings op kantoor. Het geeft ook de bezettingsstatus van de ruimtes aan, de zaalcapaciteit en het laat je zien welke faciliteiten aanwezig zijn. En om het extra interessant te maken, kan je tegelijkertijd catering & extra services boeken.

Ruimtereserveringssysteem

Ruimtebeheer is meer dan alleen het boeken van een kamer. Het gaat over het beheer van de faciliteiten van de kamers en weten hoe de kamers op kantoor worden gebruikt. Onze Room Booking software creëert een kantooromgeving waar Hybride Werken de norm is.

Boek via GSM, Teams, Outlook, kiosk en portal

Ons platform stelt werknemers in staat om kamers te boeken op basis van hun voorkeuren, waardoor de samenwerking in flexibele werkruimten wordt verbeterd. Het biedt een gebruiksvriendelijk platform voor het boeken, in- en uitchecken en beheren van bestaande reserveringen. Je kunt ook waardevolle inzichten krijgen in het gebruik van kantoorruimte.

Ook interessant voor de facility manager

De facility manager wil weten wat de bezettingsgraad van alle vergaderruimtes is, zodat hij kan beoordelen hoe het kantoor anders, efficiënter kan worden ingericht, of dat hij anders leert omgaan met zijn kostbare vierkante meters. Via de browser kan je makkelijk rapporten raadplegen en exporteren.

Microsoft Teams is key

Om samenwerking en communicatie te stimuleren is het essentieel om de juiste tools te integreren. We bieden Room Booking integraties met Microsoft Teams, wat zorgt voor gebruiksvriendelijkheid en tijdsbesparing. Workspace boekingen synchroniseren naadloos via dit populaire ecosysteem.

Ga naar deskbooking

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons