Deskbooking aviniti

Deskbooking, je werkplek reserveringssysteem

Desk management is zoveel meer dan alleen het reserveren van een werkplek. Het is het begrijpen van je medewerkers en hun behoeften. Zet dit inzicht om in efficiënt gebruik van je kantoor. De Aviniti desk booking software creëert een kantooromgeving waar hybride werken en hot desking de norm worden.

Adoptie door de gebruikers

De introductie van nieuwe technologie betekent vaak dat medewerkers hun traditionele manier van werken (deels) moeten loslaten. Wij helpen je daarbij, bovendien geeft het systeem je al na enkele weken een schat aan informatie terug.

Boek via GSM, Teams, Outlook, kiosk en portal

Ons platform stelt werknemers in staat om werkplekken te boeken op basis van hun voorkeuren, waardoor de samenwerking in flexibele werkruimten wordt verbeterd. Het biedt een gebruiksvriendelijk platform voor het boeken, in- en uitchecken en beheren van bestaande reserveringen. Je kunt ook waardevolle inzichten krijgen in het gebruik van kantoorruimte.

De bezettingsgraad was nog nooit zo helder

De facility manager wil weten wat de bezettingsgraad is van alle werkplekken, zodat hij kan beoordelen hoe het kantoor anders, efficiënter kan worden ingericht, of dat hij anders leert omgaan met zijn kostbare vierkante meters. Via de browser kan je makkelijk rapporten raadplegen en exporteren.

Systeem werkt voor de gebruiker

Bekijk de bezettingsstatus van werkplekken en reserveer je werkplek binnen enkele seconden. Gebruik de slimme app of online portal om een reservering te maken in het werkplek reserveringssysteem. Altijd en overal. Check in / uit bij je werkplek en stel vooraf je persoonlijke voorkeuren in.

Ga naar roombooking

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons