Het belang van slimme mapping

Toegang tot plattegronden via een touchscreen op de kantoorvloer, Teams, portal, Outlook of Mobile App. Mapping geeft medewerkers een visuele weergave van het hele kantoor.

De interactieve kaart

Bekijk de beschikbaarheid van vergaderzalen en bureaus op elke verdieping. Of vind een beschikbare werkplek bij jou in de buurt, die past bij jouw wensen. Het is een interactieve kaart die up-to-date informatie geeft, gebaseerd op werkplek- en zaalboekingen alsook de check-ins. U kunt ook punten van belang aan de kaart toevoegen, zoals toiletten, liften, nooduitgangen enz.

Plattegronden inladen

Geef ons een grondplan en we tekenen deze kaart na in de software. We kunnen verschillende verdiepen en zelfs locaties inladen in het systeem. De kaart functioneert tegelijk als overzicht maar vooral als snelle intuïtieve book tool. Op geen enkele manier zie je sneller waar er adhoc een ruimte of werkplek beschikbaar is.

Herkenbaarheid en consitentie

Het lijkt een evidentie maar het is zeer belangrijk dat een gebruiker dezelfde interface te zien krijgt op zijn mobiel apparaat, binnen Teams of Outlook enz. Dit is dan ook een van de sterke punten van dit platform en verkort de adoptie periode aanzienlijk.

Schaalbaar by design

Laat ons uitgaan van een start-up met drie FTE's en 1 vergaderzaal. Stel dat het bedrijf succesvol doorgroeit en meerdere sites opent, extra mensen aanneemt enz. Dan is het enkel een kwestie van deze zaken toe te voegen aan het platform. Alles groeit mee met je organisatie.

Terug naar overzicht

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons