Aviniti digi receptie

Digitale receptie, start met visitor management

Niemand wordt graag gestoord tijdens het werk. Bezoekers, koeriers en leveranciers melden zichzelf aan. Bezoekers worden automatisch verwelkomd en de host krijgt meteen een seintje via de app. Kies voor de ultieme digitale receptie. Vraag naar alle mogelijkheden.

De sterke punten van ons platform

  • Real-time overzicht van wie er in het gebouw aanwezig is
  • In geval van nood zijn de gegevens van bezoekers toegankelijk via het onlineportaal
  • Aanpasbare sjabloon van de Bezoekregistratie display en de e-mail, volgens uw huisstijl.
  • Voeg aanwijzingen, veiligheidsinstructies of een gezondheidscheck toe aan je uitnodiging.
  • Pre-registreer uw deelnemers onmiddellijk, met uw zaalreservering, via de GoBright Outlook Plugin
  • Integreert met Active Directory en Outlook/Teams Plugin
  • Intuïtief & Plug & Play
  • GDPR-proof en volledig papierloos
  • ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd

Registreer je gasten vooraf

Wanneer gasten vooraf zijn geregistreerd, ontvangen ze een QR-code in de uitnodiging. De bezoeker scant deze QR-code bij aankomst en al zijn gegevens worden opgeslagen in de Online Portal. De gastheer van de vergadering ontvangt automatisch een sms of e-mail met de melding dat de gast is gearriveerd. De receptionist weet van tevoren wie hij kan verwachten, zodat hij de badges van tevoren kan afdrukken.

100% AVG/GDPR-proof

Door de privacywet is het niet meer toegestaan om een bezoekerslijst op de balie achter te laten. Met digitale bezoekersregistratie heb je altijd inzicht in aanwezigheid en blijft de privacy van je bezoekers gegarandeerd.

Check volledig autonoom in

Bezoekers betreden het gebouw zonder uitnodiging tot voorregistratie en registreren zichzelf ter plaatse door de stappen op het scherm te volgen. Zij vullen de gevraagde gegevens in, zoals naam en e-mail. Ze zoeken de naam op van de medewerker die ze bezoeken, accepteren eventuele veiligheidsinstructies en checken in. De host van de vergadering ontvangt automatisch een sms of e-mail met de melding dat de gast is gearriveerd.

Professionele uitstraling

Het bezoekersregistratie systeem brengt gastvrijheid en laat een professionele eerste indruk na. Dit begint al bij de uitnodigingsmail met routebeschrijving, parkeerinstructie, QR-code en guest WiFi. Door de e-mail en het aanmeldscherm op de tablet in jouw huisstijl vorm te geven creëer je tevens herkenbaarheid.

Bekijk onze referenties

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons