Aviniti nieuws en kennisdocumenten

Aviniti nieuws

06.12.2018
Cronos International in de wolken.
Het is altijd fijn om feedback te krijgen van een tevreden klant. Bij deze delen we hun quote graag. "Aviniti has done a great job. They listened to us thoroughly, and translated all our needs and requests in an all-encompassing solution. This enables us to work professionally and efficiently in a totally connected environment."
20.11.2018
Sales talent … Kom je mee aan boord?
We zijn op zoek naar iemand met uitstekende saleskwaliteiten die tegelijk een echte AV-engineer is. Als gedreven verkoper ben je een krak in prospecteren en netwerken en weet je je klantenportefeuille te onderhouden en uit te bouwen. Je ontwerpt je eigen AV-installaties, maakt offertes en volgt de lopende projecten op.
12.11.2018
Aviniti loopt de Warmathon van Music For Life.
Op vrijdag 21 december 2018 loopt het team van Aviniti de Warmathon in Antwerpen. We nodigen onze klanten uit om mee op een sportieve manier het goede doel te steunen.
09.11.2018
Enkele realisaties in beeld gebracht.
Aviniti heeft het geluk om met een ontzettend fijne en professionele ploeg te kunnen samenwerken. We mogen rekenen op vaste medewerkers, maar ook op heel wat freelancers. Vandaag willen we eentje in de kijker zetten, namelijk onze 'huisfotografe'. Dank je wel Compagnie Fotografie om onze projecten zo mooi in beeld te brengen. Hier een collage van enkele recente realisaties.  
28.09.2018
Welkom in De Villermont
Vanaf 1 oktober verwelkomen we onze klanten en leveranciers graag in ons nieuw kantoor.    
19.09.2018
Product in de kijker: Samsung Fl!p
Efficiënt en interactief vergaderen met de Samsung Fl!p. Regelmatig gefrustreerd door de beperkingen van klassieke whiteboards en schermen? Wil je efficiënter en interactief vergaderen of presenteren? Dan is de Samsung Fl!p iets voor jou. De combinatie van een interactief en digitaal 55 inch flipboard, whiteboard en presentatiescherm, zorgt voor nieuwe dynamiek in je meetings.
19.09.2018
EHBO Doos
Ook wanner het project is afgewerkt vinden we het belangrijk dat mensen goed worden ondersteund en begeleid. Daarom ontwierpen we een Aviniti First-Aid-Kid waarmee onze klanten zelf aan de slag kunnen wanneer wij vertrekken. Zo zijn we nooit ver weg. Wat vind je in deze box? Al je handleidingen en afstandsbedieningen, een schermreiniging set en microvezeldoek, een extra stekkerblok, een laptop kabelslot, extra batterijen en een rolletje tape.
03.09.2018
Nieuw stekje voor Aviniti
Op dit moment vind je ons tussen de verhuisdozen. We trekken namelijk naar ons nieuw stekje. Voortaan vind je ons in De Villermontstraat 9 te Kontich. Maar geen paniek... we blijven gewoon bereikbaar en doorwerken.
03.09.2018
Avontuurlijke familiedag
Met 13 namen we deel aan een avontuurlijke familiedag in Dinant. Voor een keer ging het Aviniti Team op stap met de hele familie. Op het programma stonden touwenparcours, een deadride en de afvaart van de Lesse. Dat aangevuld met lekker eten en veel plezier maken en dan weet je dat het een geslaagde dag was. Een fotodagboek vind je hier
03.09.2018
AED Summer Tour
Eind augustus organiseerde AED haar jaarlijkse Summer Tour. Op deze samenkomst presenteren verschillende leveranciers hun nieuwe producten. Altijd interessant voor ons om eens langs langs te gaan en een kijkje te gaan nemen.
01.08.2018
Start werken UA, campus Drie Eiken
Vandaag zijn we gestart met de installatie van de aula's en leslokalen voor de Universiteit Antwerpen. Op campus Drie Eiken zal gebouw R een grondige opknapbeurt krijgen en de leslokalen worden uitgerust met nieuwe audiovisuele apparatuur. Voor we konden starten met de werkzaamheden, moesten we eerst al het nodige materiaal verhuizen. De nieuwe Aviniti camionette zat dan ook goed vol gestouwd. Wie herkent de dozen van Extron, Epson, Lumens, Sennheiser, chief,...?
10.07.2018
Welkom bij Aviniti!
Tijdens de zomermaanden blijft Aviniti bereikbaar en werken we door. Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact op als je meer informatie wenst over onze producten en dienstverlening.
27.06.2018
Aviniti Midsummer Aviation Cup was een succes.
Dank je wel klanten, leveranciers en medewerkers. De Aviniti Midsummer Aviation Cup was een geweldig succes. Een fotodagboek vind je hier.
18.06.2018
Window shopping in Antwerpen.
In deze hippe winkelbuurt (Korte Gasthuisstraat) verzorgde Aviniti de installatie van enkele displays in de etalage en in de winkel zelf.
18.06.2018
Aviniti en Little Miss Robot slaan de handen in elkaar.
Twee Cronos bedrijven werken samen en zorgen voor een mooi resultaat in hartje Londen. Aviniti levert hier de hardware en Little Miss Robot bouwt de applicatie. Grom, een Italiaans ijsmerk met ondertussen meer dan 80 winkels over Europa, Dubai en zelfs in de USA, opende recent haar eerste 'flagship-store'. De applicatie laat de bezoekers van de winkel kennismaken met de geschiedenis en filosofie van Grom via een interactieve applicatie waarin ook een AR-modus zit. De applicatie heeft een webversie en die kan je makkelijk vinden via https://experience.grom.it/. Een virtueel bezoekje waard.
Talent welkom!
Aviniti groeit en bloeit, dankzij medewerkers die alle dagen hun beste beentje voorzetten om onze klanten optimale AV-oplossingen te bieden. Heb je affiniteit met audiovisuele technieken? Ben je verzot op de mogelijkheden van technologie? En zoek je een job waarin je jouw talent kunt koppelen met het onze? Laat dan nú van je horen! We werven regelmatig mensen aan om onze oplossingen in de markt te zetten. Van installateurs en programmeurs tot commerciële profielen.
05.11.2017
Aviniti in een nieuw jasje
Aviniti steekt sinds kort in een nieuw jasje. We gaven ons logo een frisse make-over en ontwikkelden een compleet nieuwe website. Want bij een hoogtechnologisch bedrijf hoort een merk dat staat als een rots. Onze nieuwe huisstijl weerspiegelt perfect waar Aviniti voor staat: jong, ambitieus en toekomstgericht, met hightechoplossingen die we op een laagdrempelige manier aan de man brengen.
05.11.2017
Universiteit Antwerpen: onderwijs van morgen
UA investeerde de voorbije twee jaar volop in audiovisuele technieken om kwaliteitsvol en toekomstgericht onderwijs te ondersteunen. UA vertrouwde op Aviniti voor de installatie en programmatie van AV-systemen in nieuwe gebouwen, en een update van de aanwezige technologie in de bestaande gebouwen. Resultaat: systemen van topkwaliteit die breed inzetbaar zijn én makkelijk te bedienen. Zo houdt UA meer tijd over om te focussen op haar kerntaak: kritisch, beschouwend en pluralistisch onderwijs en onderzoek.
05.11.2017
ERP en CRM voor optimale klantrelaties
Aviniti haalde de ERP- en CRM-oplossing van Optedo in huis om onze interne bedrijfsprocessen te versoepelen en een klantgerichte koers te varen. Optedo is het neusje van de zalm op het vlak van ERP en CRM: een flexibel, schaalbaar en gebruiksvriendelijk systeem dat perfect aansluit bij onze eisen én meegroeit naarmate wij uitbreiden. De internettoepassing biedt de meest uiteenlopende functionaliteiten om onze werklast te verlichten, een totaaloverzicht te behouden van onze projecten, en onze klanten beter en sneller van dienst te zijn.
05.11.2017
AV-materiaal te huur!
Hebt u tijdelijk een audiovisuele oplossing nodig, bijvoorbeeld voor een evenement? Of wilt u bepaalde systemen testen vooraleer u ze aankoopt? Dat kan, want Aviniti verhuurt talloze AV-systemen om uw tijdelijke behoeftes in te vullen. Bovendien rekent u op een brede waaier van demomateriaal, zodat u geen kat in de zak koopt. Zo huurt u in een handomdraai gidsensysteem, displays, projectoren, mobiele geluid- en lichtinstallatie, noem maar op. Meer weten? Een vrijblijvende offerte? Contacteer ons nú.

Aviniti kennisdocumenten

28.11.2018
In de kijker: Sennheiser.
De toekomst van audio vormgeven en unieke geluidservaringen creëren voor klanten - dit doel verenigt werknemers en partners van Sennheiser wereldwijd. Sennheiser werd opgericht in 1945 en is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoofdtelefoons, microfoons en draadloze transmissiesystemen.
23.10.2018
Het juiste schermformaat in je vergaderzaal
Om het ideale scherm voor je vergaderzaal te kiezen zijn er heel wat aspecten die een rol spelen (schermformaat, resolutie, technologie (beeldscherm of projectie), enz. De boodschap die je wil geven moet duidelijk overkomen. Je visuele informatie moet impact maken. Het moet comfortabel kijken zijn, ook bij langer durende vergaderingen of presentaties. Dus laat ons beginnen bij het begin en zorg dat je voor een (beeld) scherm kiest met de juiste afmetingen. Wie er het internet even op na gaat komt al gauw op 10, 20 verschillende regels en berekeningswijzen voor het ideale schermformaat. In de diepte zijn ze uiteindelijk allemaal gebaseerd op 2 basisfundamenten : de Infocom 4/6/8 regel en de theorie rond “Equivalent Visibility”.
03.09.2018
Welke resolutie pas je het beste toe?
Resolutie. Heel vaak eenvoudig (en misschien iets te kort door de bocht) omschreven als de beeldscherpte. Er zijn verschillende standaarden en vaak gebruikte resoluties voor beeldschermen, gaande van 320x200 tot 8192x4320. De resolutie meet het aantal pixels horizontaal en het aantal pixels vertikaal. De resolutie bepaald meteen ook de aspect ratio (verhouding breedte tot de hoogte) van je beeldscherm. Voor displays is dat de dag van vandaag 16/9, bij projectie 16/10.