21 9 boardroom display aviniti

De opmars van 21:9 monitoren in corporate

Wie ooit een 21:9 pc monitor heeft gebruikt in een werkomgeving geeft die nooit graag terug. De extra werkruimte is meteen merkbaar zonder dat het overweldigend aanvoelt. Ondertussen komen we dit exotische formaat ook tegen op de professionele markt.

Geweldig in de vergaderzaal

Het risico bij hybride vergaderen is dat de deelnemers thuis of off-site zich meer toeschouwer voelen dan onderdeel van de vergadering. Met Microsoft Teams Front Row verandert de lay-out van de Teams-meeting en verdwijnt dat gevoel. De deelnemers zijn op een rij te zien aan de onderkant van het scherm. Doordat ze dan op ooghoogte verschijnen in de vergaderruimte, voelt het veel natuurlijker om actief in overleg te gaan met elkaar.

Immersive experience in retail

De retail sector krijgt een extra dimensie dankzij de hedendaagse LED-mogelijkheden. Onze strategische vendoren beschikken over een heel gamma aan indoor LED toepassingen. Vraag ons naar de volledige line-up, van een super fine-pitch tot zeer betaalbare indoor pitch. Het 21:9 wordt eenvoudig bekomen door te spelen met de individuele LED cabinets.

Lees hier meer over exotische beeldformaten

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons