Parkeer- en catering services

Begin je kantoordag vlot met ons systeem: reserveer eenvoudig een parkeerplaats, werkplek en vergaderzaal. Bespaar tijd en verbeter de werkervaring door catering te bestellen voor je meeting!

Grafische weergave van je parkeerplaatsen

Bij het boeken van een parkeerplaats in een parkeersysteem is het het makkelijkst als de gebruiker de hele parkeerplaats op een kaart kan zien. Met onze mapping heb je een volledig overzicht van de parkeerplaatsen en hun beschikbaarheid. Groen betekent dat ze beschikbaar zijn om geboekt te worden, rood betekent bezet en oranje betekent dat ze geboekt zijn en binnenkort bezet zullen zijn.

Alle wegen leiden naar je parkeerplaats

Deze overviews zijn beschikbaar in Outlook, Teams, het portaal, de mobiele app en de kiosk aan de receptie! Geen enkele reden om nog roekeloos te parkeren op kantoor.

Bescherm parkeerplaatsen voor de CEO's, bezoekers, elektrische voertuigen etc.

Niet iedereen heeft hetzelfde type parkeerplaats nodig. Sommige mensen hebben er misschien een nodig die ontworpen is voor elektrische voertuigen, terwijl anderen misschien een parkeerplaats dicht bij de deur zoeken vanwege een handicap. Deze unieke parkeerplaatsen worden aangegeven met symbolen en kunnen zelfs alleen worden toegewezen aan bepaalde gebruikers. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat alleen mensen die recht hebben op een bepaald type parkeerplaats die plaats kunnen reserveren.

Het zit het met kentekens?

Het is ook mogelijk om kentekens te beheren in de parkeermanagementsoftware. Wanneer een persoon een parkeerplaats reserveert, wordt deze direct gekoppeld aan zijn of haar kenteken. Dit kan vooral interessant zijn voor beveiligingsdoeleinden, om precies te weten wie toegang heeft tot de parkeerplaats. Deze gegevens kunnen worden geïntegreerd met andere systemen.

Heeft er iemand honger?

Koffie, thee en water zijn welkome benodigdheden tijdens een vergadering. Of een lekkere lunch tijdens de pauze. Misschien heeft u een tweede presentatiescherm of draadloze audioset nodig. Wat doet u op zo'n moment? Laat u het afhandelen door uw receptionist(e), voert u de aanvraag in een Facility Management Informatie Systeem in of neemt u zelf contact op met de dienstverlener?

Menukaart in de backoffice

Bepaal prijszetting in de backoffice, het systeem stuurt automatisch een mail met het order naar de keuken of een externe dienst.

Voeg eten en drinken toe aan je vergadering via Outlook, Teams, mobiele app of portal

De module Catering & Services is niet alleen een bestelservice voor gebruikers, maar ook een compleet orderafhandelingssysteem voor dienstverleners. Wanneer je een afspraak inplant, stuurt de back-end automatisch een notificatie van de gevraagde item(s), hoeveelheden, ruimte en levertijd naar de dienstverlener. Je kunt de dienstencatalogus naar eigen wens samenstellen. Verdeel het in groepen, bijvoorbeeld: eten, drinken en av-diensten en maak subitems binnen elke groep. Je kunt een realtime status van goedgekeurde, openstaande, geannuleerde of voltooide aanvragen zien in ons platform. Dit is toegankelijk voor zowel de organisator als de relevante afdelingen.

Terug naar Smart Office

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons