Rally bar huddle equitable meetings audio

Huddlerooms en kleine vergaderzalen

"Huddlerooms" zijn kleine, meestal informele vergaderruimtes die zijn ontworpen voor snelle en spontane samenwerkingssessies of korte vergaderingen tussen een klein aantal mensen. Ze worden vaak ingericht met essentiële communicatie- en samenwerkingsapparatuur, zoals een beeldscherm, een speakerphone, een webcam en draadloze presentatiemogelijkheden.

Spontane samenwerking

Huddle rooms zijn bedoeld om de samenwerking te bevorderen, zelfs wanneer teamleden zich op verschillende locaties bevinden, door middel van videoconferenties of het delen van documenten en presentaties. Deze ruimtes zijn populair geworden vanwege hun flexibiliteit, toegankelijkheid en het vermogen om spontane samenwerking te stimuleren zonder dat er grote vergaderruimtes nodig zijn.

Eenvoudig maar steeds connected

Tover uw huddle-ruimte om tot een hoogwaardige hybride vergaderruimte met ClickShare Conference. Geen kabels, geen zorgen. Gewoon een vlotte draadloze samenwerking in slechts één klik, dit systeem werkt samen met alle A-merk videobars.

Betaalbare techniek

Eenvoud is het sleutelwoord in een huddle ruimte. Er zijn maar weinig benodigdheden, waardoor de inrichting van dit type ruimte niet duur is. Een huddle ruimte heeft het volgende nodig:

  • Een (sta)tafel (stoelen zijn optioneel)
  • Een kleine LCD-monitor
  • Een videoconverencing-oplossing met de optie voor het draadloos delen van inhoud
  • Een alles-in-één speaker/camera

Verschil met een klassieke vergaderruimte

Het is een vergaderruimte, afgeschermd van lawaai en afleiding, waar de productiviteit hoog is en waar on-the-fly meetings het teamwerk een boost geven. De concrete uitwerking verschilt sterk van bedrijf tot bedrijf, onderschat ook de rol van HR en facility niet in dit verhaal.

Informele brainstorms en ideeën pitchen

Het is ideaal voor korte gesprekken, snelle brainstormsessies met kleine groepen, stand-ups of ad-hocgesprekken met deelnemers op afstand. Huddle-vergaderingen kunnen face-to-face of hybride zijn. Een huddle-ruimte is meestal niet te reserveren. Hierdoor is het een flexibele en spontane ruimte voor hybride teamsamenwerking.

Ga naar andere ruimtes

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons