Debat en discussie in de raadzaal

Er vindt een ware revolutie plaats binnen overheden: burgers verplaatsen zich van de publieke tribune naar hun eigen woonkamer. Dankzij slimme discussiesystemen, camera's en streamingtechnologie kunnen burgers nu tijd- en plaatsonafhankelijk deelnemen aan (raads)vergaderingen en persconferenties.

Wees transparant naar de burger

Dit is een uitstekend voorbeeld van maximale transparantie van de overheid en dé manier om de politiek dichter bij de burger te brengen. Het bieden van toegang tot de uitzending, agenda en sprekersinformatie, evenals de mogelijkheid tot chatten, het bekijken van gerelateerde documenten en het achterlaten van reacties, vergroot de betrokkenheid van burgers nog verder.

Geen gouden formule

Wil je eens brainstormen over de mogelijkheden binnen je stad of gemeente? We denken altijd mee en proberen zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen via demonstraties.

Onderschat interactiviteit niet

Een interactief discussiesysteem met individuele LCD-schermen per deelnemer biedt in één oogopslag inzicht in de onderwerpen die ter discussie staan, de agenda, spreektijden, sprekers en deelnemers, inclusief alle relevante achtergrondinformatie.

Voting

Stemresultaten worden direct zichtbaar op zowel individuele als centrale schermen, al dan niet anoniem.

Integratie en koppelingen

Door het discussiesysteem te integreren met andere audiovisuele voorzieningen zoals beeld en geluid in de raadzaal, profiteert men tijdens (raads)vergaderingen, conferenties en seminars van een breed scala aan mogelijkheden, terwijl het gebruiksgemak behouden blijft. Functionaliteiten zoals stemmen, streaming video en data, digitaal notuleren en automatisch archiveren kunnen allemaal worden geïntegreerd in hetzelfde systeem.

Terug naar het overzicht

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons