Controle kamers voor je kritische processen

Ben je op zoek naar een heldere groepering van grote hoeveelheden informatie en diverse bronnen? Of wil je grote externe informatiestromen centraal beheren, visualiseren en verspreiden? Als experts in het ontwerpen van hoogwaardige meldkamers en controlekamers kunnen wij dit ook voor jouw organisatie verzorgen. We beschikken over de expertise om grote hoeveelheden informatie en verschillende videobronnen op een duidelijke manier te presenteren, zodat er direct kan worden gereageerd indien nodig.

De blauwprint is cruciaal

De controlekamer vormt het hart van een kritisch proces, waar het primaire proces wordt beheerd en eventuele problemen worden aangepakt. Een goed ontworpen controlekamer draagt bij aan procesoptimalisatie, efficiënte werkprocessen, continuïteit en verbeterde veiligheid. Daarom zijn de juiste oplossingen in een controlekamer van essentieel belang.

Consultancy

Dankzij onze ervaring met controlekamers hebben we expertise ontwikkeld in alle aspecten die bij dergelijke projecten komen kijken zoals ergonomie, meubilair, AV-technologie en infrastructuur. Met ons projectmanagement kunnen we het volledige traject van begin tot eind begeleiden.

De operator is baas

Een goed uitgeruste werkplek is essentieel voor de taken van een operator. Hierbij gaat het niet alleen om faciliteiten die een juiste en gezonde werkhouding ondersteunen, maar ook om de manier waarop informatie wordt gepresenteerd op het bureau. Hoeveel verschillende bronnen moet de operator bijvoorbeeld in de gaten houden? Hoeveel beeldschermen zijn daarvoor nodig en welke techniek wordt hiervoor ingezet?

Veel aspecten

Bij het opzetten of herontwerpen van een controlekamer spelen diverse specialisaties een rol, waaronder meubilair, beeldschermen, technologie, verlichting, ergonomie en infrastructuur.

Videowalls en Indoor LED zijn leading

Een videowall en indoor LED muur beidt een uitgebreid overzicht en real-time inzichten. Dankzij zo'n schermen-matrix kunnen diverse soorten gegevens en video's van verschillende bronnen worden gemonitord en beheerd. Zo wordt een videowall of LED wand gebruikt voor het tonen van live camerabeelden, procesgegevens, systeemstatussen, alarmen en andere belangrijke informatie. Zien is geloven ... en dat geldt absoluut bij deze indrukwekkende beelddragers.

Terug naar het overzicht

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons