Vergaderzaal aviniti

Boardrooms of vergaderzalen vanaf 6 personen

Slim samenwerken, veilig communiceren en een gestroomlijnd beheer van alle apparaten: thema's met een impact op je organisatie. Wij gidsen je door alle uitdagingen heen.

Wees veeleisend op audio- en videokwaliteit

Een comfortabele en compleet uitgeruste vergaderzaal is belangrijker dan ooit. Een deel van de medewerkers is op het bedrijf aanwezig, een ander deel werkt vanop andere locaties. Ook wanneer je met klanten overlegt, wil je erop kunnen rekenen dat alles vlot en professioneel verloopt.

Aviniti tilt je vergaderzaal naar een hoger niveau door te zorgen voor de juiste audio en video uitrusting alsook de integratie met uw IT-infrastructuur. We praten je heel graag bij over de mogelijkheden.

Alleen Microsoft Teams?

Microsoft Teams Roomsystemen transformeren je vergaderzaal in een efficiënte samenwerkingsruimte met video-ondersteuning. Onze systemen en voordelige bundels kunnen eenvoudig in elke vergaderruimte geïmplementeerd worden en werken samen met je bestaande displays en infrastructuur.

Ook het gebruik van andere collaboratie toepassingen (zoals Google en Zoom® Rooms) in je vergaderzaal kunnen we faciliteren. Ontdek de eenvoud van onze oplossingen voor kleine, middelgrote en grote ruimtes. Maak een vrijblijvende afspraak en vergelijk alles in onze showroom.

BYOD of BYOM? Wij geloven in beide

Om het deelnemen aan een videogesprek op kantoor te vergemakkelijken, hebben leveranciers (zoals Barco) oplossingen ontwikkeld op basis van het Bring Your Own Meeting (BYOM)-principe, een logisch gevolg van BYOD (Bring Your Own Device). Bij BYOM zet u binnen enkele seconden een videovergadering op met uw eigen laptop en de AV-apparatuur in de zaal. Vervolgens bedien je met een druk op de knop alle aanwezige randapparatuur (zoals microfoons, videoconferencing camera etc.) met je laptop.

De praktijk

Dit klinkt allemaal mooi maar een ervaring in de praktijk zegt zoveel meer. We hebben in onze organisatie verschillende setups met Barco Clickshare opgesteld. Maak vrijblijvend een afspraak en probeer BYOM met je mobiele device in de praktijk.

Audiovisuele mogelijkheden

Wij helpen je alle gebruikersgroepen en behoeften in kaart te brengen. Op basis hiervan adviseren we over onze audiovisuele mogelijkheden die van je boardrooms en organisatie een prettige en efficiënte omgeving maken. Hierbij kijken we niet alleen naar functionaliteit, maar ook naar gebruiksgemak door een uniforme bediening van al uw vergaderruimtes uit te stippelen.

We inventariseren hoe je vandaag werkt en brengen samen verbeterpunten aan. Met onze begeleiding pakken we problemen aan rond capaciteitsplanning, netwerkbandbreedte, beveiliging en de AVG/GDPR uitdagingen. Laat onze ervaren mensen je helpen bepalen welke optie(s) het beste passen bij de behoeften van je organisatie.

Ga naar andere ruimtes

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons