De Samsung Flip is er voor iedereen

Je hoeft geen professional te zijn om de Samsung Flip te gebruiken. Maar dat mag natuurlijk wel, want de Samsung Flip is er voor iedereen. Presenteer via je laptop, tablet of telefoon. Maak aantekeningen op het scherm of visualiseer de uitkomst van je brainstorm met de pennen of zelfs een schilderskwast.

De Samsung Flip 3 zorgt voor vernieuwing in de klas. Dankzij de nieuwe interactieve leerervaringen krijgen onderwijzers alles wat zij nodig hebben om onderwijs in een effectief en modern jasje te steken. De Flip 3 creëert een nieuwe en pakkende onderwijsomgeving dankzij de nieuwe mogelijkheden voor software en connectiviteit en de intuïtieve functies voor de interactie.

De Samsung Flip is niet alleen de ideale manier om je presentaties te geven. Dankzij de vele templates worden brainstorms leuker, efficiënter en creatiever. De Samsung Flip is gemaakt om het maximale uit jezelf en je team te halen. Er zijn vele templates op het gebied van strategie, management, HRM, finance, marketing, sales en creativiteit. Alle templates zijn voorzien van een korte handleiding.

Je kunt op het beeldscherm schrijven met de unieke meegeleverde touch pen, maar je kunt ook je vingers gebruiken. De Samsung Flip heeft ook een brush modus waarbij je kunt schilderen met water- of olieverf. Zelfs het reliëf in de verf wordt zichtbaar voor het meest realistische resultaat. Gebruikers kunnen tijdens het schrijven gebruik maken van verschillende kleuren, stijlen en breedtes. Tot vier mensen kunnen er tegelijkertijd op schrijven, met wat voor tool dan ook. Bovendien kunnen gebruikers de tekeningen snel wissen door er met de vinger of de hand overheen te vegen.