Over Digitopia Group

We zijn een organisatie die beschikt over een zeer brede (digitale) skillset. Dankzij diepgaande technische kennis, fancy contentcreatie en indrukwekkende interactieve belevingen leveren we prachtige projecten af.

Uitgebreid trackrecord

Met meer dan 15 jaar ervaring beheert de Digitopia Group vandaag meer dan 25.000 apparaten in 10 verschillende landen. Onze klantenportefeuille zit dan ook vol met organisaties die we reeds vele jaren bedienen. Wij streven ernaar om steeds langetermijnrelaties en partnerships op te bouwen. We zijn stevig vertegenwoordigd in de belangrijkste sectoren. Je vind onze oplossingen terug in finance, retail, corporate, hospitality, educatie en manufacturing.

Uniek in de Benelux

We werken niet met standaard concepten of formules. We prefereren toepassingen op maat en adviseren op basis van ervaring. Ons team bestaat uit enthousiastelingen met de juiste can-do mentaliteit. Onze filosofie is om met kennis van zaken (en gezond verstand) te streven naar een maximale klantentevredenheid. Deze gedrevenheid en zin voor innovatie reflecteert zich in een uitzonderlijk bedrijf dat alle medewerkers in staat stelt innovatieve en creatieve oplossingen te vinden die aansluiten bij de behoeftes van onze klanten.

Bezoek Digitopia

Over Digitopia Group

Innovatie & creativiteit houden ons eeuwig jong

Technologische nieuwsgierigheid zit in onze bedrijfscultuur gebakken. Vandaag werken we nauw samen met een selectie van slimme partners om ons nog verder te verdiepen in state-of-the-art technologie.

Samen staan we sterker

We zien de meerwaarde in van een stevig partnernetwerk. Door samen te werken met strategische partners krijgen we toegang tot nieuwe producten, markten en klanten die anders moeilijk te bereiken zijn. Dit biedt ons ook een korte lijn tot premium support, betere firmwares en andere nuttige zaken. Deze selectie van partners houdt ook rekening met ons duurzaamheidsverhaal. Elke partner moet over een doordacht plan beschikken.

Lees meer over duurzaamheid

Deel je audiovisuele uitdagingen met ons

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons