TeamConnect Ceiling

De nieuwe TeamConnect Ceiling-oplossing van Sennheiser kreeg de naam TeamConnect Ceiling Medium (TCC M).

 

TCC M introduceert alle innovaties en features van de bekroonde TeamConnect Ceiling 2 (TCC 2) nu in een nieuw segment van de markt voor vergaderruimtes. Met een dekking tot wel 40 m² kunnen klanten de kracht van TCC 2 nu overbrengen naar hun middelgrote vergaderruimte, in combinatie met een strak design en een aantrekkelijk prijskaartje.

In tegenstelling tot de TCC 2 is de TCC M rond, maar hij biedt dezelfde opties voor installatie aan het plafond – in opbouw, opgehangen of ingebouwd. Deze opties maken kabelvrije tafels en een flexibele opstelling van het meubilair mogelijk.

TeamConnect Ceiling-oplossingen maken gebruik van gepatenteerde, automatische beamforming-technologie en de TruVoicelift-functie. Die zorgen voor een perfecte verstaanbaarheid van de spraak, en bieden de spreker tegelijk een enorme flexibiliteit qua beweging en positie.

Bovendien zal Sennheiser de garantieperiode uitbreiden van twee tot vijf jaar, te beginnen met alle TeamConnect Ceiling-oplossingen die in 2023 geproduceerd worden.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Sennheiser