Open workspace
Dynatos plukt de vruchten van interactieve meetings

Dynatos is het kenniscentrum voor financiële procesoptimalisatie van IT-dienstverlener Cronos Groep. De firma verbetert de financiële processen van bedrijven, en biedt ondersteuning bij de digitale transformatie.

Multifunctioneel en duurzaam

Dynatos ontwikkelt innovatieve oplossingen voor elektronische facturatie, spend management, financial close management, en meer. Allemaal hypermoderne toepassingen, uitgedokterd in een inspirerende werkomgeving met een uitgekiende vergader- en brainstorminfrastructuur.

Voor de inrichting van de nieuwe gebouwen zocht Dynatos schermen voor veelzijdige toepassingen: van presentaties en webinars tot videoconferenties. De belangrijkste vereisen waren superieure beeldkwaliteit en een lange levensduur bij intensief gebruik.

Aviniti stelde Samsung-beeldschermen voor in verschillende afmetingen. Voor de landschapskantoren waar de medewerkers dagelijks stand-upmeetings houden, volstonden 40’’-schermen. De grotere vergaderzalen werden uitgerust met schermen van 65’’ voor optimale zichtbaarheid in de hele zaal. Aviniti integreerde de bekabeling netjes in de aansluitdozen van de vergadertafels.

Antwoord op BYOD-trend

Om de flexibiliteit tijdens meetings te verhogen, en om in te spelen op de vraag van de medewerkers naar BYOD (Bring Your Own Device), installeerde Aviniti systemen om draadloos te presenteren. Met Crestron AirMedia en Barco ClickShare presenteren deelnemers audio- en videocontent via wifi vanaf hun smartphone, tablet of laptop. Gebruikers pluggen gewoon de stekker van een USB-aangedreven apparaat in hun toestel, om zo content weer te geven op de grote vergaderzaalschermen.

Zowel de schermen als de presentatiesystemen losten moeiteloos de verwachtingen in.

Gebruikte oplossingen

  • Draadloos presenteren
  • Displays
  • Installatie
  • Netwerkintegratie
Ontdek al onze oplossingen

De samenwerking tussen Dynatos en Aviniti verliep vlot, de installatie gebeurde snel en feilloos, en de gebruikers zijn in de wolken over de nieuwe toepassingen.

Bernier Fierens
E-invoicing expert