Digitalisering bij Vanbreda Risk & Benefits.

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar en risicoconsultant in België. De firma adviseert bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers op het vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits.
Als marktleider heeft Vanbreda Risk & Benefits een uitstekend zicht op nieuwe tendensen in de verzekeringswereld. Voor nieuwigheden in de audiovisuele wereld, wendt het bedrijf zich tot Aviniti.

Complementair en compatibel
Een van de grote vergaderzalen moest worden gedigitaliseerd om er fysieke en hybride meetings te laten plaatsvinden. Belangrijk uitgangspunt daarbij: een cameraopstelling die kan switchen tussen zaal en spreker. De spreker moest ook vrij kunnen bewegen in de zaal. En de nieuwe systemen moesten compatibel zijn met de bestaande USB-C-dockings. Aviniti hield rekening met alle vereisten, en installeerde een oplossing die eraan tegemoetkwam.

Snelle en efficiënte support
Het systeem heeft niet alleen de verwachtingen ingelost. Het stelde de gebruikers ook in staat om nadien uit te breiden met extra features. Zo werd de thin client vervangen door HDMI. De interne product owner beheert de nieuwe oplossing vlotjes. De weinige keren dat Aviniti ter plekke ondersteuning moest bieden, verliep dat telkens snel en efficiënt.

“Aviniti stelt zich altijd behulpzaam op. De medewerkers leven zich in de problematieken in. Veelal kwam daar flink wat tijdsdruk bij kijken. Maar we konden telkens op prima ondersteuning rekenen. We zijn blij met de correcte oplevering, samenwerking en service.”

Jelle Vermeulen
Projectmanager