Digitale pionier Flexso vertrouwt op Aviniti.

Flexso bouwt slimme SAP-oplossingen die bedrijven een streepje voor geven op de concurrentie en tegelijk gemoedsrust garanderen. De digitale pionier treedt op als verlengstuk van IT-teams om organisaties te ontzorgen en innovatie te stimuleren. Talloze bedrijven – van klein tot groot, nationaal en internationaal – rekenen op de expertise van Flexso voor een vlotte digitale transformatie.

Inrichting from scratch
De ‘oude’ locaties van Flexso in Kontich en Waver schoten tekort op het vlak van sfeer, oppervlakte, technologie … Daarom ging het bedrijf op zoek naar nieuwe onderkomens die wel konden voldoen aan de vereisten. De keuze viel op twee huurgebouwen waarvan de volledige inrichting van nul kon worden uitgetekend en ingevuld. Voor de audiovisuele apparatuur ging Flexso te rade bij Aviniti.
Na een grondige analyse van de noden en wensen, stelde Aviniti een geavanceerde audiovisuele oplossing voor met meerdere schermen, ClickShare-connecties en Samsung Flip – dé oplossing voor meetings en presentaties met vlijmscherp beeld en een intuïtief touchscreen.

Neuzen in dezelfde richting
De samenwerking tussen Flexso en Aviniti liep van een leien dakje. Beide voorlopers in technologie – elk op zijn domein – zaten op dezelfde golflengte. De klant waardeerde vooral de flexibiliteit van Aviniti en het professionalisme van de installateurs. Bovendien kon Flexso van begin tot eind rekenen op een klantvriendelijke support. Zo werden ‘kinderziektes’ kort na de installatie en set-up snel en feilloos verholpen.

Wij raden een samenwerking met Aviniti zeker aan. De klantgerichte aanpak – van denken tot doen – verdient alle lof.

Jonathan Seynaeve
Operations Manager Flexso