Huddle room
Contribute Group sleutelt aan de toekomst met interactie en innovatie

Contribute Group helpt bedrijven om te innoveren en grip te krijgen op nieuwe business- en IT-toepassingen. Door een nauwe onderlinge samenwerking van gespecialiseerde entiteiten, leidt Contribute Group innovatie in goede banen. En realiseert het bij zijn klanten vandaag de IT-concepten van morgen. Ook aan zijn eigen infrastructuur stelt Contribute Group hoge eisen.

Doelgericht en duurzaam samenwerken

Contribute Group zocht een handige tool om draadloos presentaties te geven vanaf de laptop. Voorts moest een van de vergaderzalen worden uitgerust om videoconferenties te organiseren met beeld- en geluidskwaliteit van topniveau. Contribute Group kwam bij Aviniti terecht via het Cronos-netwerk waarvan het deel uitmaakt.

Complexe technologie, eenvoudige bediening

Aviniti stelde Barco Clickshare voor: een plug-and-playsysteem om draadloos te presenteren naar een scherm vanaf (verschillende) mobiele toestellen. De verbinding gaat via een gebruiksvriendelijke USB-knop. En Clickshare stelt automatisch de juiste resolutie in.

Aviniti installeerde ook de hypermoderne Microsoft Surface Hub: een knap staaltje multifunctionele technologie ter vervanging van beamer, whiteboards, schermen, camera’s, luidsprekers en meer. Je wekt het aanraakgevoelige scherm tot leven met je vinger of de bijbehorende pen. En navigeert moeiteloos doorheen de verschillende applicaties die al volledig geïntegreerd zijn. Contribute Group gebruikt de Hub onder andere voor videomeetings via Skype for Business om productiever en interactiever te vergaderen.

Op maat van het digitale tijdperk

In de belevingsruimte werd een LED display met Zebrix player geïnstalleerd: een cloudoplossing voor digital signage om in een vingerknip content af te spelen zoals video en dynamische webpagina’s. Zo deelt Contribute Group de meest uiteenlopende topics met de bezoekers van de belevingsruimte: van vacatures tot jobevents. En dat vanaf een gebruiksvriendelijke tool met één centraal beheersysteem.

Gebruikte oplossingen

  • Draadloos presenteren
  • Displays
  • Interactieve displays
  • Projectie
  • Digital signage
  • Installatie
  • Configuratie en programmatie
  • Netwerkintegratie
Ontdek al onze oplossingen

De kracht van Contribute Group schuilt in de wisselwerking van de verschillende teams. De innovatieve systemen die Aviniti integreerde, geeft die intense samenwerking nog een extra duwtje in de rug.