Open workspace, meeting room
Aviniti faciliteert connectiviteit bij Cronos International.

Cronos International stelt meer dan 750 mensen tewerk, en heeft een ijzersterke reputatie bij internationale organisaties in Brussel en Luxemburg. Tot de belangrijkste bedrijfsactiviteiten behoren applicatieontwikkeling, outsourcing en IT-dienstverlening.

Cronos International legt de lat torenhoog: ze mikt op Europese expansie en de oprichting van een innovatiecentrum. Daar zullen klanten aan de slag kunnen gaan met de nieuwste technologische innovaties: van blockchain en chatbots, tot augmented reality/virtual reality en het internet der dingen.

Kantoor van de toekomst

Cronos International is gevestigd in het hartje van Brussel, in een knap kantorencomplex gerenoveerd door architectenbureau Contekst. Voor de audio- en video-uitrusting van het gebouw kwamen ze via de Cronos Groep en DC2B (uitrusting van datacenters) terecht bij Aviniti. De opdracht bestond erin om multimediale werkplekken te creëren die de creativiteit, productiviteit en samenwerking boosten: complexe technologie die wérkt voor mensen.

Horen, zien en doen

Aviniti richtte meerdere vergaderzalen in met interactieve en gewone displays. Er werd een Microsoft Surface Hub geïnstalleerd om onder andere draadloos verschillende apparaten aan te sluiten, en multimediaal te communiceren en vergaderen. In de keuken plaatsten ze een megagroot scherm voor presentaties. En in de multifunctionele ruimte kwamen geluidsinstallaties die het neusje van de zalm zijn. Stuk voor stuk hoogstaande technologie en apparatuur in een esthetisch kleedje en met intuïtieve bediening.

In de wolken

De samenwerking tussen Cronos International en Aviniti verliep van een leien dakje. Aviniti kwam voor elk van de functionele eisen met de best mogelijke oplossing op de proppen. De omvangrijke opdracht vereiste nauwgezet projectmanagement, heldere tussentijdse rapportering en stipte oplevering. De techniekers van Aviniti schakelden waar nodig een tandje hoger om het project tot een goed einde te brengen.

Gebruikte oplossingen

  • Displays
  • Interactieve displays
  • Draadloos presenteren
  • Vaste geluidsinstallaties
  • Signaaldistributie
  • Installatie
  • Netwerkintegratie
  • Opleiding

Aviniti has done a great job. They listened to us thoroughly, and translated all our needs and requests in an all-encompassing solution. This enables us to work professionally and efficiently in a totally connected environment

Tiziano de Angelis
General Manager