Interactieve displays

Een interactieve display bedien je rechtstreeks via het aanraakscherm of touchscreen.

Interactieve displays
Aviniti levert en plaatst drukgevoelige schermen voor veelzijdige toepassingen en verschillende ruimtes: van vergader- of trainingslokalen, kioskapplicaties en interactieve signalisatie, tot point of sale-toepassingen en robuuste aanraakschermen voor openbare plekken.
Je kiest uit standalone-modellen of een combinatie met laptop/pc. Ook voor advies over bijbehorende software en applicaties kun je bij ons terecht. En dankzij onze samenwerking met zusterbedrijven ontwikkelen we specifieke grafische content, interactieve applicaties en andere dynamische toepassingen op maat.
Gebruikte merken

Geïmplementeerd in deze realisatie

Geïmplementeerd in deze realisatie

awg architecten bouwt met Aviniti toekomstgerichte infrastructuur uit
Architectenbureau awg architecten stelt een multidisciplinair team van een dertigtal mensen tewerk. Het bureau heeft een lange en rijke traditie, en voert een grote diversiteit aan opdrachten uit. Onder andere voor stedenbouw en architectuur, vooral in België en Nederland. De coronacrisis versnelde de nood aan soepel online vergaderen. Om die nieuwe manier van werken in goede banen te leiden, klopte het bureau bij Aviniti aan.