Displays

Zoek je een alternatief voor de traditionele projector in je vergader- of trainingslokaal?

Displays
Dan is een professionele display wellicht de juiste keuze – tenminste als je een model kiest met een schermgrootte die is afgestemd op je ruimte. Bij Aviniti vind je LCD- en leddisplays met schermen van 10 tot 105 inch, en resoluties van full HD tot ultra HD.
Goed om te weten: een professionele display is veel meer dan een gewoon tv-scherm. De lichtopbrengst is groter (voor optimale leesbaarheid) en de levensduur aanzienlijk langer. Een professionele display presteert gedurende lange tijd onophoudelijk zonder oververhit te geraken. Je wendt een display niet alleen aan voor presentatiedoeleinden, maar evengoed als informatieverstrekker in je gebouw. In ons gamma vind je onder andere:
  • leddisplays in groot formaat als presentatiemedium (32" tot 105")
  • leddisplays in klein formaat voor point of sale-toepassingen en vergaderzaalinfo
  • beeldschermen met dynamische informatie (digital signage)
  • totems voor intern en extern gebruik
Gebruikte merken

Geïmplementeerd in deze realisatie

Geïmplementeerd in deze realisatie

Auditorium
Universiteit Antwerpen: “Prima meegedacht, prima uitgevoerd!”
De Universiteit Antwerpen heeft lange historische wortels, met mijlpalen die teruggaan tot 1852. Maar van stoffigheid is lang geen sprake. Want de UA is bovenal een dynamische en toekomstgerichte universiteit. Een onderwijs- en onderzoeksinstelling die een kritische, beschouwende en pluralistische aanpak hanteert. En die volop inzet op een kwaliteitsvolle onderwijsinfrastructuur – inclusief systemen voor videoconferentie.