Van kleine ruimtes tot grote zalen, Poly heeft de oplossingen

De Poly Studio X-camera’s zijn ontworpen voor kleine, mid-size of grote vergaderruimtes. De X30 voorziet uw audio-visuele behoeften in kleine ruimtes, waarin een paar mensen samenkomen om met hybride collega’s samen te werken. De Poly X50 is speciaal ontworpen voor mid-size vergaderruimtes tot tien mensen, en maakt het delen van presentaties via vergaderplatforms nog makkelijker. De Poly X70 is een krachtige camera met ingebouwde microfoons die elke spreker in de grote vergaderruimte haarscherp in beeld krijgt, waardoor u altijd goed te zien bent.

Poly X30, X50 of X70?

De Poly Studio X-serie staat voor een moeiteloze setup. Voor deze videobars is een computer niet langer een vereiste. U kunt de X30, X50 of X70 direct aan je monitor aansluiten en hebt daarnaast ook direct toegang tot cloud service platforms. Ook is er via de Video-as-a-Service certificatie directe toegang tot onder andere Zoom en Teams, opnieuw zonder de aansluiting van een computer. Hierdoor zijn deze videoconferentiesystemen makkelijk aan te sluiten en te gebruiken.

Zeer compleet portfolio

Wil je teams efficiënter laten werken en collega’s in de gelegenheid stellen om op elk mogelijk moment een videovergadering te beginnen zonder in te leveren op audio- en videokwaliteit? Poly biedt een zeer compleet portfolio om vergaderruimtes van elk formaat in te richten met een passend videocommunicatiesysteem. Vraag er naar!