Niels Filiputti zijn oog valt op de Epson projectoren tijdens ISE 2020.

Naar jaarlijkse gewoonte was het Aviniti team present op de ISE beurs te Amsterdam. Op deze beurs leer je als AV professional enorm veel bij over de nieuwste ontwikkelingen in de audiovisuele sector.

Onuitwisbare indruk maken door middel van digital signage projectoren

Bedrijven maken vaak gebruik van displays om hun digitale boodschap te verspreiden naar klanten toe. Denk aan leuke foto’s of video’s die je vaak tegenkomt in winkels op grote displays. Of die ene etalage waar je net iets trager voorbij stapt om die ene boodschap volledig te kunnen lezen of die foto goed te kunnen bekijken.
Als bedrijf wil je die klant niet laten voorbij stappen maar doen stoppen en idealiter naar binnen ‘begeleiden’.
Bij Epson ontdekte ik de signage projectoren uit EV-100 en EB-U50 reeks. Met deze projectoren kan je bepaalde producten extra in ‘the picture’ zetten of waarom niet je producten rechtstreeks projecteren op een mooie achtergrond? Zo hoeft het product zelfs niet fysiek aanwezig te zijn.
Benieuwd hoe je een vitrine met zonnebrillen kan omtoveren tot een ‘oogverblindende etalage ’?

Bekijk ook de video onderaan.

 

Oneindig veel mogelijkheden

Projectoren saai , net zoals onderstaande zitbank?

Kijk wat je kan doen d.m.v. projectie! Ideaal in een hippe cocktailbar toch? Of je meubelzaak er laten uitspringen tegenover de concurrentie? Het kan allemaal! Hier werd gebruik gemaakt van de EB-L1495U 9.000 lumen laserprojector.

 

Bekijk ook de video onderaan.

Mijn eerste bezoek aan ISE zal me voor altijd bijblijven. Ik ben onder de indruk van alle nieuwigheden.

Niels Filiputti
Sales Engineer Aviniti