In de pers: Aviniti schenkt een heuse set om de videobellen aan het woonzorgcentrum.

Al enkele jaren lopen we met gans ons team mee met de warmathon van StuBru. Omdat die dit jaar niet doorgaat en de warmste week in het kader van ‘vrijwilligerswerk’ staat, hebben we zelf een actie opgezet.

 

 

De Coronacrisis en bijhorende lockdown heeft ertoe geleid dat bewoners in een woonzorgcentrum abrupt van de buitenwereld zijn afgesneden. Plots was er geen bezoek meer welkom. Kon er enkel nog via het raam contact gelegd worden met familie en vrienden. De berichtgevingen rond het isolement van ouderen raakt velen… Zo ook Aviniti.

Studies wijzen uit dat bewoners die videobellen minder last hebben van depressieve en eenzame gevoelens.

Een reden om het woonzorgcentrum Heilig Hart in Nijlen een heuse set te schenken: een grote display op een mobiele stand en met daarbij een unit die het geluid en beeld capteert. We koppelen daar waar wij goed in zijn aan de nood om bewoners van woonzorgcentra dichter bij hun familie te brengen.

Maar er is meer. We blijven ons de komende periode inzetten voor de woonzorgcentra. Voor centra die voor 31 maart 2021 intekenen op dit pakket (Display, mobiele stand en video-unit) komen we graag gratis leveren en plaatsen (wil je alvast meer weten over deze actie, neem dan contact op met Niels: niels.filiputti@aviniti.be)

We deden dit met succes. De pers was aanwezig en maakte er enkele leuke artikels over.

Onze collega Niels mocht de set officieel overhandigen aan Jo Sels, directeur van het woonzorgcentrum Heilig Hart te Nijlen.

We danken graag onze partners om deze actie mogelijk te maken.

  • Samsung
  • B-tech
  • Exertis