Creëer je eigen professionele thuiswerkplek.

De Coronacrisis heeft ertoe geleid dat heel wat mensen in allerijl thuis een werkplek moesten maken. Wie heeft er niet een periode achter zijn laptop aan de keukentafel gewerkt? Aviniti heeft heel wat ervaring om kantoorruimtes in te richten met hedendaagse audiovisuele toepassingen. Tijd om ook aan de werknemers te denken die niet meer op kantoor aan de slag kunnen door de nieuwe regelgeving. We ontwikkelden twee pakketten op maat voor de occasionele en veelvuldige thuiswerker.

Occasionele thuiswerkplek

Sporadische thuiswerkers bieden we een full HD 24 inch monitor aan die makkelijk verplaatsbaar is. De optimale lichtkwaliteit (eye saver modus) zorgt ervoor dat de werknemer een ganse dag op een aangename manier naar het scherm kan kijken. Op deze monitor plaats je een kleine full HD webcam die twee ingebouwde microfoons heeft. De compacte headset sluit je aan via standaard USB of USB-C. Op die manier hoor jij optimaal je collega’s of klanten en word je thuisfront niet belast met extra geluid tijdens telefoon- of videogesprekken.

 

Aanbod: 275 euro
Inclusief: Lumens webcam (VC-B2U), Epos headset (SC-135) en Samsung monitor (LS24R650)

Veelvuldige thuiswerkplek

Wie zo goed als elke dag van thuis uit aan de slag is, heeft nood aan een ergonomische en productieve werkomgeving. Op de full HD 27 inch monitor (met eye saver modus) monteer je een 4K webcam die je beeld in een glasheldere resolutie doorstuurt. Met de 5x digitale zoom kan je vanuit verschillende hoeken in de kamer in beeld komen. De camera is standaard ingebouwd met twee microfoons. Ook de ‘Windows hello’ (gezichtsherkenning zoals bij je smartphone) is een leuk extraatje. De headset verbindt meerdere bluetooth toestellen tegelijkertijd. Zo kan je bv. je laptop en je telefoon connecteren. Het omgevingsgeluid wordt automatisch uitgeschakeld wat de kwaliteit van je gesprekken verhoogt.

 

Aanbod: 495 euro
Inclusief: Logitech webcam (Brio), Epos headset (ADAPT 360), Samsung monitor (LS27R650).

Praktisch

Als bedrijf kan je je werknemers fiscaal voordelig ondersteunen om hun werkplek in te richten. De kost is immers volledig fiscaal aftrekbaar (bovenop de thuiswerkvergoeding, indien van toepassing).

Aviniti biedt tijdelijk twee pakketten aan (inclusief webcam, headset en monitor). Om van dit voordeel te genieten, dien je voor 31 oktober 2020 je bestelling te plaatsen. We vragen om minimum 10 setjes af te nemen. Leveren kan vanaf 1 december rekening houdend met de beschikbaarheid van de materialen bij de leveranciers.

Heb je nog vragen of wil je graag bestellen, neem dan contact met ons op.
T: 0476 79 06 13 – W: www.aviniti.be – E: info@aviniti.be.