24u Mont Ventoux, cycling for To Walk Again.

Op 17 & 18 juni wagen we ons aan een grote sportieve uitdaging. Aviniti zal 24u lang de legendarische Mont Ventoux beklimmen.
We doen dit uiteraard niet zomaar. We fietsen voor het goede doel en zamelen op die manier geld in voor To Walk Again.

Onze droom is om een mooie cheque te kunnen overhandigen en zo de werking van To Walk Again te ondersteunen.

Hoe kan jij nu helpen? Jij kan ons steunen door met ons mee te fietsen én met ons mee te feesten! Want zonder jouw hulp, slagen we niet in onze missie.

 

Business event - vrijdagnamiddag 17 juni 2022 - 75 euro exclusief BTW

Exclusief event voor 100 personen. Boek snel je ticket en wees zeker van je plaats.

Vrijdagnamiddag 17 juni ben je welkom op het business event. Om 11u30 gaan de deuren open en stipt om 12u wordt het startshot gegeven om 24u de legendarische Mont Ventoux te beklimmen.

Laat je inspireren door onze keynote speakers: Marc Herremans, Walter Roelants en Thomas Caers (To Walk Again). Hapjes en drankjes worden geserveerd tijdens de verschillende netwerkmomenten.

Boek hier je ticket

Party - vrijdagavond 17 juni - gratis (registreren verplicht)

Gratis toegang. Registreer je om je van je toegang te verzekeren. Vrijdagavond ben je welkom op de afterwork en party.

Vanaf 18u start de afterwork met drankjes en frietjes. Resident Aviniti DJ’s zorgen dat jij, je collega’s en vrienden het weekend optimaal kunnen inzetten.

Later op de avond geven De Clintons het beste van zichzelf. Deze coverband is de ideale opwarmer voor het feest dat dan ongetwijfeld zal losbarsten. Bjorn Verhoeven (DJ – Nostalgie) en Yves Segers zorgen voor de moosebar sfeer in de zomer en maken van deze avond een party om nog lang over te spreken.

Wil je nog niet naar huis? Geen probleem, je kan de ganse nacht blijven. De ‘Nacht van Aviniti’ zorgt nog voor enkele leuke verrassingen. Benieuwd? Zeker komen én blijven .

 

Registreer je gratis hier

Matinee - zaterdagvoormiddag 18 juni - 35 euro inclusief BTW

Exclusief ontbijt en comedy show voor 100 personen. Boek snel je ticket en wees zeker van je plaats.

Zaterdagmorgen kan je komen ontbijten tussen 7u en 10u. Aansluitend laat Jeroen Verdick zijn beste grappen op je los en kan je genieten van zijn nieuwe zaalshow. Om 12u zetten we onze fiets aan de kant en kijken we terug op (hopelijk) zeker 10 beklimmingen van de legendarische Mont Ventoux.

Koop je ticket hier