Wij organiseren de video-workflow
van jouw praktijk.

Ook de juridische wereld ontsnapt niet aan de impact van de coronacrisis, nu persoonlijk contact minder voor de hand liggend is geworden en ook zittingen via teleconferenties worden georganiseerd. Er lagen al heel wat uitdagingen op de plank in de juridische wereld, maar door in te zetten op video willen er al een groot aantal aanpakken.

Er dient dan ook een betrouwbaar kader te worden gecreëerd waarin vertrouwelijke besprekingen vlot kunnen worden georganiseerd. Denk maar aan contacten met cliënten en confraters, digitale zittingen of opleidingen via videoconferentie, waarbij het vanzelfsprekend belangrijk is dat meetings efficiënt online georganiseerd kunnen worden zonder technische beperkingen. Dankzij onze audiovisuele hulp kan het gebrek aan persoonlijk contact met de klant opgevangen worden.

Voor Thibaut & Claes Advocaten was het belangrijk om snel om te schakelen naar een werkomgeving via video waar we de continuïteit kunnen blijven garanderen en een alternatief uit te werken voor fysieke afspraken en opleidingen. Ook voor Matthijs Peiffer, waar men veel belang hecht aan persoonlijk contact, was het essentieel om een doeltreffend systeem uit te werken om efficiënt te kunnen samenwerken vanop afstand. Dit zijn slechts twee van onze klanten die de toekomst tegemoet kunnen dankzij onze video-oplossingen.

Tijdbesparing, want geen verplaatsing nodig

Ecovriendelijk, geen brandstof verbruik noch files

Geldbesparing, geen reis- en verblijfskosten

Direct contact bij dringende situaties

Betere ondersteuning vanop afstand

Mogelijkheid om geluid, beeld en documenten te delen én bewaren

Efficiënt samenwerken en kennis delen ongeacht de afstand

Keuze uit een resem systemen: MS Teams, Cisco Webex, Google Meet, …

Meer weten over onze digitale oplossingen?

    Bekijk de privacy-voorwaarden hier

    Aviniti als partner

    Aviniti gaat in dialoog met de klant om communicatie oplossingen te bieden met professionele beeld- en geluidskwaliteit met extra focus op veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarbij wordt het belang van het visuele aspect allesbehalve onderschat.

    De audiovisuele totaaloplossingen zijn niet alleen eenvoudig in gebruik en kwalitatief hoogstaand. Aviniti biedt een brede waaier aan toepassingen om uw video-workflow op punt te zetten. 
Bovendien zorgt dat voor tijds- en kostenbesparing, een positieve zaak voor de werk-privé balans van uw werknemers.