De Aviniti academie: opleidingen en events

Bij Aviniti Academie volg je opleidingen die je wegwijs maken in onze audiovisuele producten en toepassingen. Zo ga je nadien in alle vertrouwen en met de juiste kennis aan de slag. Maak hieronder je keuze uit de beschikbare trainingen. Vind je hier niet terug wat je zoekt? Neem dan gerust contact op met ons.

Aviniti opleidingen

Opleiding op maat.
Is jouw kantoor uitgerust met een nieuwe AV-installatie en wil je weten hoe je deze optimaal gebruikt? Aarzel dan niet om een extra opleiding aan te vragen. 
09.10.2020
Demo: thuiswerkplekken creëren
Wil jij ook de thuiswerkplek voor je werknemers beter uitrusten? Kom dan zeker eens langs op onze demodagen.
09.10.2020
Demo: videoconferentie
Polystudio, Meet-up, Rally, Tab... heb jij hier al eens van gehoord? Wel, dit zijn allemaal videoconferentie systemen. Wil je het verschil weten? Of zelf er eens mee aan de slag gaan, kom dan langs!
23.01.2020
Demo – Efficiënt en interactief vergaderen met de Microsoft Surface Hub 2
Wil jij graag efficiënter en interactief vergaderen en presenteren? Wil jij je meetings een nieuwe dynamiek geven? Dan is de Surface Hub 2 iets voor jou. Dit is hét alles-in-één collaboratiescherm bij uitstek! Mooi vormgegeven, handig in gebruik en makkelijk verplaatsbaar naar je verschillende meetingrooms.
06.11.2018
Demo – Efficiënt en interactief vergaderen met Samsung Fl!p
Regelmatig gefrustreerd door de beperkingen van klassieke whiteboards en schermen? Wil je efficiënter en interactief vergaderen of presenteren? Dan is de Samsung Fl!p iets voor jou. De combinatie van een interactief en digitaal 55 inch flipboard, whiteboard en presentatiescherm, zorgt voor nieuwe dynamiek in je meetings.
Scherp je AV-kennis aan
Kocht je onlangs audiovisuele systemen, of overweeg je om dat binnenkort te doen? Dan komt het erop aan om je nieuwe technologieën maximaal te benutten, en je gebruikers ermee vertrouwd te maken.
Creëer impact met digital signage
Met digital signage of narrowcasting zet je digitale beeldschermen in om informatie op een dynamische manier aan je doelpubliek te presenteren.
Vergroot betrokkenheid met interactieve displays
Interactieve displays zijn drukgevoelige schermen met een waaier aan toepassingen. Je wendt ze aan om te informeren, communiceren of adviseren in om het even welke ruimte: van je vergaderlokalen en publieke plekken tot point of sale-toepassingen.
Vergader efficiënter met unified communication
Unified communication duidt op de integratie van verschillende communicatiemiddelen in één gecentraliseerd systeem.

Aviniti evenementen

24u fietsen voor het goede doel, To Walk Again.

Op 17 & 18 2021 juni wagen we ons aan een grote sportieve uitdaging. Aviniti zal 24u lang de legendarische Mont Ventoux beklimmen.
We doen dit uiteraard niet zomaar. We fietsen voor het goede doel en zamelen op die manier geld in voor To Walk Again.

We kunnen 11500 euro overhandigen na To walk Again. Ons doel is meer dan geslaagd.

Lapland december 2021.

Eindelijk is het zover.... eind 2021 kunnen we naar Lapland.

Onze leveranciers verwennen tijdens een padel toernooi.

Misschien de omgekeerde wereld... maar bij Aviniti leggen we ook graag onze leveranciers en trouwe partners in de watten. Tijdens een mini padel toernooi kunnen we sport en ontspanning mooi combineren.

Wandelen tijdens de Corona pandemie.

Als team samenkomen tijdens de Corona pandemie is niet makkelijk. Wanneer de eerste versoepelingen aangekondigd worden, kunnen we gaan wandelen.

Aviniti bestaat 5 jaar en plant een winterexpeditie.

Het vijfjarig bestaan van Aviniti willen we vieren in Lapland. Corona dwingt ons de expeditie uit te stellen. Het Aviniti team wordt wel in de watten gelegd met warme winterkledij van Patagonia.

Warmathon 2019

Lopen voor het goede doel in 2018 en 2019.

Teamdag 2019: Op een drafje naar 2020

2019 sluiten we af in stijl. Met het ganse team trekken we naar Nederlands Limburg. We leren een dag met hondensledes rijden. We verzorgen de husky's en uiteraard kan een vleugje humor niet ontbreken.

Aviniti Midsummer Grand Prix

Op 26 juni 2019 organiseert Aviniti haar derde klantevent. Een dag om topklanten te bedanken en te vertellen over toekomstplannen.

Teamdag 2018: we glijden het jaar uit.

Een geweldig jaar afsluiten samen met het ganse team. Dank je wel voor jullie inzet en betrokkenheid. Samen hebben we weer heel wat mooie projecten kunnen realiseren.

21.12.2018
Aviniti loopt de Warmathon van Music For Life.

Op vrijdag 21 december 2018 loopt het team van Aviniti de Warmathon in Antwerpen. We nodigen onze klanten uit om mee op een sportieve manier het goede doel te steunen.

Avontuurlijke familiedag

Met 13 namen we deel aan een avontuurlijke familiedag in Dinant. Voor een keer ging het Aviniti Team op stap met de hele familie. Op het programma stonden touwenparcours, een deadride en de afvaart van de Lesse. Dat aangevuld met lekker eten en veel plezier maken en dan weet je dat het een geslaagde dag was.

20.06.2018
Aviniti Midsummer Aviation Cup

Op 20 juni 2018 organiseerde Aviniti haar tweede klantevent. Een dag om topklanten te bedanken en te vertellen over toekomstplannen.

06.02.2018
ISE: niet te missen conferentie

Van 6 tot en met 9 februari organiseert ISE (Integrated Systems Europe) in de RAI Amsterdam voor de vierde keer ‘s werelds grootste AV-en systeemintegratiebeurs.

21.12.2017
Teamdag 2017: we vliegen erin!

De ideale gelegenheid voor een teambuilding met onze medewerkers als beloning voor hun harde werk, motivatie en enthousiasme. Op 21 december ervaren we de ultieme adrenalineboost en geven we onze medewerkers vleugels. Wedden dat indoor skydiven onze samenwerking naar een nog hoger niveau tilt?

22.06.2017
Klantevent 2017: verbroederen op het water

Voor onze klanten en leveranciers gaan we graag the extra mile.

01.12.2016
Teamdag 2016: medewerkers in de watten

In december 2016 blies Aviniti zijn eerste kaarsje uit.