Boardroom
BlueChem bouwt op Aviniti als AV-partner.

BlueChem is de eerste incubator in België die zich toespitst op innovatie en ondernemerschap in duurzame chemie. Het helpt start-ups en groeibedrijven om duurzame innovaties te ontwikkelen en op industriële schaal te brengen. Daartoe biedt BlueChem aangepaste infrastructuur – van labo’s tot privékantoren en flexibele werkplekken. En ook een maatwerkservice met financiële ondersteuning, toegang tot expertise en een uitgebreid netwerk. Om zijn vergaderzalen efficiënt en toekomstgericht uit te rusten, klopte BlueChem bij Aviniti aan.

Groot vernuft, lage drempel
BlueChem is gevestigd op het eco-effectieve en watergebonden bedrijventerrein Blue Gate Antwerp. De infrastructuur is er state-of-the-art, met onder andere een grote boardroom en vijf vergaderzalen die ook de huurders kunnen gebruiken. De zalen werden ingericht met hoogstaande en tegelijk intuïtieve audiovisuele systemen voor presentaties. Daarna kwam er nog een uitbreiding met een systeem voor videoconferenties – zeker in coronatijden een must om efficiënt en veilig te vergaderen.

Totaaloplossing en SPOC
De keuze viel op kwaliteitsvolle Samsung-schermen, aangevuld met Barco Clickshare-presentatiesystemen. Die laten toe om veilig, snel en interactief te presenteren. BlueChem vond in Aviniti een betrouwbare partner die meedenkt en de optimale oplossing implementeert voor de juiste prijs. Dat Aviniti optrad als enig aanspreekpunt voor de totaaloplossing met meerdere componenten was doorslaggevend.

Verwachtingen overtroffen
De installatie verliep volgens de regels van de kunst: op tijd, binnen budget en tot in de puntjes afgewerkt. Ook over de follow-up en de dienst na verkoop is BlueChem lovend.

 

Great ingenuity with a low threshold
BlueChem is located on the eco-effective, water-bound business park, Blue Gate Antwerp. The infrastructure there is truly state of the art, with a large boardroom and five meeting rooms that tenants are able to use. The rooms were set up with high-performance, intuitive audiovisual systems for presentations. It was then expanded with a videoconference system—an absolute must for conducting meetings efficiently and safely in corona times.

Total solution and a SPOC
High-quality Samsung screens were chosen and augmented with the Barco Clickshare presentation system. They allow for fast, secure and interactive presentations. In Aviniti, BlueChem found a reliable partner that took the time to understand their needs and implement the optimal solution at the right price. Aviniti impressed by serving as the single point of contact for a total solution that involved numerous components.

Expectations exceeded
The installation process was run in accordance with the highest standards: it was on time, within budget, and with clear attention to the finest points. BlueChem is also full of praise for the follow-up and after-sale services.

Gebruikte oplossingen

  • Projectie
  • Displays
  • Draadloos presenteren
  • Videoconferentie
  • Installatie
  • Configuratie en programmatie

“Aviniti vertaalde onze eisen in een oplossing die op alle vlakken de verwachtingen inloste. En dat met het gebruiksgemak in het achterhoofd. Mochten wij in de toekomst nog AV-systemen nodig hebben, dan doen wij vast en zeker een beroep op Aviniti.”