Sterke audiovisuele realisaties voor tevreden klanten
Open workspace, meeting room
Aviniti faciliteert connectiviteit bij Cronos International.
Cronos International stelt meer dan 750 mensen tewerk, en heeft een ijzersterke reputatie bij internationale organisaties in Brussel en Luxemburg. Tot de belangrijkste bedrijfsactiviteiten behoren applicatieontwikkeling, outsourcing en IT-dienstverlening.
Open workspace, meeting room
Ontzorgen: dé gemene deler van Smartsys en Aviniti
Smartsys is een onderdeel van de Cronos Groep waarin 215 bedrijven de kennis delen van liefst 3500 IT-professionals. Smartsys haalt daaruit de best mogelijke expertise om er Vlaamse kmo’s mee te ondersteunen. Zo garanderen de experten continuïteit, flexibiliteit en gemoedsrust door zich te ontfermen over de IT van hun klanten. Terwijl Smartsys zijn klanten ontzorgt op IT-vlak, doet Aviniti hetzelfde voor Smartsys op audiovisueel vlak.
Leslokalen, inkomhal, huddleroom
Aviniti draagt audiovisueel steentje bij tot futureproof Ter Dilft
Cultuurcentrum Ter Dilft biedt zijn bezoekers een uitgebreid en divers artistiek aanbod rond theater en dans, muziek en film, humor en beeldende kunst, noem maar op. Je ontdekt er grote namen en veelbelovend talent. Je volgt er boeiende workshops en cursussen, én je vindt er talloze vrijetijdsdiensten waaronder een heuse belevenisbibliotheek.
Auditorium
Universiteit Antwerpen: “Prima meegedacht, prima uitgevoerd!”
De Universiteit Antwerpen heeft lange historische wortels, met mijlpalen die teruggaan tot 1852. Maar van stoffigheid is lang geen sprake. Want de UA is bovenal een dynamische en toekomstgerichte universiteit. Een onderwijs- en onderzoeksinstelling die een kritische, beschouwende en pluralistische aanpak hanteert. En die volop inzet op een kwaliteitsvolle onderwijsinfrastructuur – inclusief systemen voor videoconferentie.
Conference room
Maatschappij Linkerscheldeoever gaat in zee met Aviniti
Maatschappij Linkerscheldeoever is een opdrachthoudende vereniging voor de Vlaamse Regering. Ze staat in voor het grond- en industrialisatiebeleid, verleent concessies aan bedrijven, en adviseert de overheid rond de uitbreiding van de Waaslandhaven. De groei van de organisatie maakte een uitbreiding van de kantoren noodzakelijk. Het modulaire AV-systeem was de kers op de taart.
Open workspace
Dynatos plukt de vruchten van interactieve meetings
Dynatos is het kenniscentrum voor financiële procesoptimalisatie van IT-dienstverlener Cronos Groep. De firma verbetert de financiële processen van bedrijven, en biedt ondersteuning bij de digitale transformatie.
Huddle room
Contribute Group sleutelt aan de toekomst met interactie en innovatie
Contribute Group helpt bedrijven om te innoveren en grip te krijgen op nieuwe business- en IT-toepassingen. Door een nauwe onderlinge samenwerking van gespecialiseerde entiteiten, leidt Contribute Group innovatie in goede banen. En realiseert het bij zijn klanten vandaag de IT-concepten van morgen. Ook aan zijn eigen infrastructuur stelt Contribute Group hoge eisen.
Meeting room
BAM Belgium bouwt voor zijn AV-infrastructuur op Aviniti
BAM Belgium nv is een onderdeel van de Koninklijke BAM Groep uit Nederland: een bouwconcern met werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten, actief in bouw, vastgoed en infra. BAM Belgium omvat grote Belgische aannemingsbedrijven met vestigingen in heel het land. De organisatie bouwt op baanbrekende kennis, middelen en technologieën, én efficiënte AV-technieken van Aviniti!